Lenge siden..

Nå er det visst ca 2 år siden jeg skrev i bloggen sist, og jeg vet ikke helt om det er noe vits å beholde den, da jeg skriver det meste jeg driver med i hundelivet/trening på facebook, og kanskje de fleste som har interesse av min trening er allerede venn med meg der?
Og man får jo ikke lenger tilbakemeldinger i bloggen, for de blir jo spammet ned om man har kommentarfeltet åpent- så what’s the point 😉
Men jeg synes jo egentlig at blogg er gøy, og jeg synes det er viktig å holde liv i hjemmesider.. Flere og flere hjemmesider er enten veldig dårlig oppdatert, eller de forsvinner- og dermed også mulighet til å finne litt mer info om diverse hunder/kenneler og resultater fra disse.
Men men slik er det når det meste her i verden finnes på sosiale medier som det så fint heter 😛 Og jeg er jo ikke så mye bedre selv, bortsett fra at jeg forsøker å holde liv i hjemmesiden da 😀
Vi får se- kanskje kommer det ett blogginnlegg igjen innen to år- ellers så gjør det, det ikke og den rett å slett bare forsvinner plutselig en dag- time vil tell (Y)