BH-VT LPI

Shameless Paws Listen Up

F.dato: 05.02.21
Reg.nr: NO37458/21
Farge: Sort hvit/tan
Høyde: ca 50cm/ 19 kg
Hale: Lang
HD:A/A
AD:0/0
Øyer: Fri 2022
DNA tester: Skal testes
Mentalt: Bestått K-test.

——————————-

Melba kjøpte jeg fra Linn på Nesbyen. jeg har sett frem til valper i flere år nå, men siden Zök ikke får løpetid, og Taco ikke fikk noen valper, og jeg ville ha noe for fremtiden, så ble det en søt tricolor fra en nokså fersk oppdretter. Melba har både utstilling, og brukslinjer, og jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer 😀
Melba er som valper flest. Vil, gal og utrolig søt. Vi kommer som vanlig til å trene og forhåpentligvis konkurrere i både lydighet, bruks og annet moro.
Bare litt over 9 mnd gammel debuterte Melba i lydighet, og fikk 1pr og opprykk til klasse 2. Hun startet også Rally i 2021 med direkte opprykk.
Sommer 2022, tar Melba 2 nye 1 pr i kl1 lydighet og får dermed sin første tittel. Hun debuterer også i NBF spor og får 1 pr, 1 plass og opprykk til C.
I 2022 starter hun i Lp kl 2, og selv om hun gjør en hederlig innsats så blir det litt for slitsomt på slutten, og vi ender opp med 3pr. Men veldig mye fine karakterer.
Med bestått K-test, så har hun lov til å starte C spor, og hun får knallfine poenger i skogen, men siden vi står over kryp, og hun dessverre får 0 på dekk u/mars så er hun noen få poeng fra opprykk. Men «godkjent» ble det, og også napp til tittel 🙂
I oktober 2022 består hun Ferdselsprøven på en meget overbevisende måte, og får ny tittel: BH-VT.

7 uker