Valper og lydighet

Nå har det gått 8 uker siden Mia og Uno valpene så dagens lys.  Onsdag var det øyelysning (alle fri!) og da reiste også de to første valpene. Vi har beholdt ei tispe på helfor. Denne gangen bare 40 minutter unna, så det blir spennende!! Si hei til Gaia (Gulline i valpekassa) «Just For The Kicks av Aussieboxy» Hun skal bo sammen med Helene og Kent, og trenes i lydighet og rally først og fremst, men vi skal nok få lurt de med oss i skogen også 😉

Resten av valpene flytter sakte men sikkert de også- Men hvem som skal hvor av de siste 4 er ikke riktig bestemt, men de blir godt spredt- fra Narvik i Nord til Vennesla i Sør- og Mullsjö-Sverige i Øst 😀

Slik ellers forsøker jeg å få trent litt fram til høstens siste konkurranser. Klarer ikke HELT å gi meg med 2pr i lydighet, med Zök og må bare kjøre ett bittelite D-spor før vinteren :O brrr vinter….. 🙁

Etter en meget urolig fellesdekk på Zök sitt første Lp stevne (HUN lå rolig) har hun hatt litt problemer med å ligge selv. Hun reiser/setter seg opp. Ikke så bra, men vi kjemper på, har enkeltdekk så ofte som mulig, på ulike plasser og masse variasjon i liggetid/avstand. Blir spennende å se hvordan neste stevne går.. Hun har ligget greit på de siste treningene, så da får man håpe det blir en rolig fd på neste stevne 🙂

Vi slet skikkelig med fvf en periode, men nå synes eg at det har ordnet seg mye. Fått opp intensiteten, og posisjon er mer korrekt. Mangler fortsatt mye på utholdenhet og slikt, men det kommer. Ellers er det mye bra i resten av øvelsene. Hun har litt mye rusk/slurv, som jeg som er pirkenerd HATER, men akkurat med denne lille vofsen her, så skal jeg ikke pirke såå mye riktig ennå 😉

Vi har trent alt for lite i skogen idet siste. Valper tar tid 😉 Og jammen har ikke frøkenen som aldri har gått over en pinne plutselig begynt med det….. 2 siste fremmedsporene har manglet en eller to stk 🙁 Hun går på overvær når hun kan, får med seg ALT (annet) og ja- rett å slett slurver. Så nå har jeg begynt å merke sporene litt, og også lagt om linebruken min litt, i håp om å fikse litt på saker og ting 😛

Feltet går veldig opp og ned- ikke så rart, jenta er jo bare 14 mnd, og er egentlig en tanke koko om dagen- ser spøkelser over alt, og bjeffer på det meste.. håper det går over når hormoner legger seg, og løpetiden kommer- for den må jo komme en vakker dag 😉

Men vi trener nå på, og håper at neste år blir året der vi klatrer klassene og har det enda mer moro enn i år 😀