Fram og tilbake

Hit og dit, opp og ned, fram og tilbake…
I dag skulle Zök tatt Mh’n sin, men jeg besluttet å trekke henne. Hun har fremdeles ikke fått løpetid, og jeg synes hun er skrudd i hodet for tiden, så derfor gikk vi ikke. Holdt på å ombestemme meg flere ganger, men satser på jeg valgte rett 😛
Så skulle jeg plutselig være figurant i stedet, sto opp grytidlig, og reiste ivei, bare for å få kontrabeskjed om at det ikke vær behov for meg allikevel.. Snur, og kommer hjem, og får plutselig panikk tlf- stamtavlen til Hebbe er BORTE :O

Ehh.. jammen- hva kan vel jeg gjøre med det liksom?? Ehh tja, den hadde jeg visst oppbevart for Elin, og hvem husket vel det? IKKE jeg iallefall- så da var det bare å sette seg i bilen igjen, kjøre 1,5 time for å få levert den- så hebbisen fikk beskrevet seg- Noe som gikk strålende <3

Så fikk Taco ett felt- siden jeg først var i skogen liksom… 4/4 kjapt levert 😀
Så ett spor på Zök- ukjent for oss begge. og her får Zök sitt aller første «pinne i minus» spor….. jaja- det måtte jo komme. 5/6 pinner inn. Zök samme feltet som Taco fikk- 30×50. 4 gjenstander- og i dag måtte hun hente alle 4. Uten problemer sa Zök og løp ivei <3
Oona’s lille (hahaha- DEN var morsom) mage var ikke helt i form, så vi satte snuten hjem…. Men etter en liten pitstop på veien for litt mat, så var masselassen litt bedre, og da måtte jeg jo bare svinge innom Rindvang og trene 10 min lydighet:
Fellesdekk 3 min/30 m
FvF på begge
Under marsj på begge
Hurtig-Ruta fra laaang avstand med begge
Innkalling med Zök
Gå sakte med Zök
Litt høyreføring med Taco
Taco var ikke fornøyd med mengden hun fikk trene så hun prøvde å spise meg opp da vi liksom skulle gå tur etter vi var ferdig- mens Zök- ja hun skulle jo som vanlig leke- med Taco…
Og så har vi filmet litt igjen- Heldigvis sier jeg, for oppdaget i dag, at i søken etter å få Zök lenger fram i FVF så driver jeg å drar henne ut av rett posisjon, og for langt fram og skjevt :O  filmen av det- får evnt komme senere 😛
Gå å sakte begynner i bittebitte små steg å bli noe annet enn ehh ingenting…. Jeg strever litt med å få henne til å starte å gå, men det kommer seg saaakte 😛 Bare 5-6 gangen hennes..
Er skikkelig spent på hvordan det blir tilslutt- og skjønner ikke hvorfor vi ikke trener det oftere- er jo moro!

Så ja- litt film fra feltet til Zök- siste gjenstand. Fin fart, bra søk og kjapp avlevering 😀