Tørke støv av bloggen?

Funderer litt på å blåse liv i denne bloggen. Jeg liker å skrive om treningene mine, mest for meg selv, for å evaluere hva vi har gjort, og dermed tenker jeg litt mer over hva vi faktisk gjorde. Jeg skriver mye på fb, og de gangene jeg får tilbakemeldinger på hva vi har gjort er GULL verd når man stort sett trener alene.  Her i bloggen får man jo ikke noen tilbakemeldinger, men jeg kan jo linke til siden på fb, så håpe på at noen gidder å klikke inn, lese her, og skrive kommentaren på facebook 😛

Jeg fikk sneket meg ut ett par timer alene uten valpene i dag, og planen var spor og felt. La ut ett felt på 20 x 50m og 4 gjenstander. Så gikk jeg ut ett 600m langt spor med 6 pinner og ett lite oppsøk.

Feltet ble ca 25 min gammelt før jeg sendte Zök ut. Og hun fant sine 2 gjenstander (fikk ikke flere siden hun skulle gå sporet) Veldig fint søk- fine opptak, og ikke noe tull og fanteri  

Taco skulle hente alle 4, og GUD for ett felt hun leverte!! Siste gjenstanden bare sveipet hun opp i farten, så knapt nok at hun fant noe. Skikkelig effektive søk altså  

Sporet ble ca 1 time gammelt, og det ble vel ett 10 meters oppsøk. Zök roter litt bakover, men vender tilslutt og går rett vei. Plukker pinner og står på. MEN så får hun overvær av noe, roter litt hit og dit, og jeg mistenker at hun har gått seg av. JEG aner ikke hvor vi er, så jeg må bare stole på den blå, og etter litt fram og tilbake så vinkler hun seg tilbake igjen, og vips så er hun på rett spor… Så fortsetter vi sporet ganske greit til slutten.

Jeg brukte DogTracks og det er ganske interessant å se at hun mest sannsynlig har fått overvær av en pinne lenger frem i sporet, går så av sporet mot pinnen, men snur rett før og går tilbake til sporet og følger det frem til pinnen hun været… Jeg var rimelig sikker på at hun hadde gått over en pinne, men neida- 6 av 6 pinner ble med inn…

Jeg liker virkelig ikke at hun har så lett for å ta overvær, og jeg venter bare på at hun skal miste pinne pga det, men foreløbig så har hun hverken gått seg av, eller mistet pinner, så bank i bordet..
Første gangen jeg filmer nesten hele sporet, og det er litt interessant å se sammenhengen mellom bildet av sporet og filmen 
Filmer fra youtube er hele 15 min lang, så seriøst kun for spesielt interesserte, mens den fr fb er bare kort og hyggelig 😛

https://www.facebook.com/oona.bruun/videos/10155378247351780/?l=1202447179688350067

Oona M. Bruun sitt bilde.