Skogsdag

IMG_2939

Felt x 2 (20 x 50m) 3 gjenstander. Plukker veldig greit 2 av gjenstandene, men ikke lysten på trebilen, så da blir jeg med henne ut og når jeg peker på så DA tar hun den 😛 Jeg «mister» den igjen og hun henter den da greit (Y)


IMG_2795
Felt nr 2 er planen kun en gjenstand av 3 (slutten av dagen, så hun har felt og spor i bena fra før) Hun finner som jeg satset på plastpistolen først og plukker den fint- og belønning- Og kongen kommer… Bare dumt Taco ikke finner den 😉 Og hun setter igang DET søket, ut på dypet, selv om den bare ligger 10 meter foran meg. hihihi- så omsider, etter å ha vært innom iallefall en av de andre gjenstandene i feltet så «gir hun opp» og tar med seg «kinahatten» nederst i hjørnet, og JUHUUUU da spurter jeg til Kongen og vi hadde litt Julekveld igjen (Y) Ikke alt som blir som man planlegge sier Taco- hihi hun har iallefall vilje til å lete- bare at hun ikke alltid er like fornøyd med det hun finner…

IMG_3011

IMG_3030

Felt1

IMG_3075Felt2
Sporet i dag hadde 3 oppsøk- 2 lange /1 kort. Det første lange ble litt bob-bob, det andre veldig bra. Det korte spurtet hun over 😛
Her har jeg latt henne få lov til å sette for stor fart ut på oppsøket, og etter 2 lange oppsøk på ca 25 m, så glemte hun å slå på nesa på det siste, som kun var på 5 meter… fin lærdom til meg!
IMG_2958

IMG_2971

IMG_2978

IMG_2989

IMG_3007

Testet ut å belønne med kong på alle pinner. Hun blir mer sliten av det, men tror det må til- innimellom iallefall- for hun har begynt å slurve med dekkene (sitter i stedet for å dekke, men mulig jeg lar henne bare sitte etterhvert – om vi da ikke finner på å gå IPO spor- da er jo det teit 😉 ) Men synes jeg så en bedring utover i sporet, så satser på at litt lek innimellom virker.
Resten av sporet var ca 300m med 3 bokser og pinne i slutten, så totalt 7 gjenstander- alle med inn 🙂 kryssing av vei, langsmed vei, boks oppe på stein osv- litt moro må man ha 🙂

IMG_3024

IMG_3060

IMG_3076

IMG_3079

IMG_3081

IMG_3083

IMG_3093

IMG_3126

IMG_3127

IMG_3094

Felt3

Fin trening med mye bra. Masse å jobbe med, men ellers hadde det jo ikke vært noe gøy 😀

IMG_3143

 

Oj litt mye bilder av Tractoren i dag, men hun er jo så skjønn 😀