Film av Mh

Jeg har fått ordnet med skjema til Taco- det finner dere under fanen KULL og H-Kullet-Mentalt.

Også kommer det film av Biffen sin Mh og del 1 av Taco sin. (del 2 kommer senere)

På Biffen sin Mh glemte jeg å filme det første momentet. Men dere se av skjema at han ikke er direkte sjenert 😉 Han fikk faktisk at han var overdreven kontakt søken, og jeg vet ikke helt om det å lene seg med hele kroppen mot testleder og skikkelig KOSE seg er overdrevent, men men..
Ellers taler vel filmen for seg, jeg har ikke fått sifrene ennå , men de føres inn i skjema så fort jeg får de. En solid gutt som gjør seg ferdig med det «skumle» i full fart og bruker resten av tiden til å gjøre «gutteting» (les: tisse!)

Taco får hetta alt FØR vi kommer fram til første moment, fordi hun kjenner igjen beskriveren, som hun har møtt som dommer på brukskonkurranse og av en eller annen grunn syntes var skit skummel og dette var i FJOR!! så hun husker godt……. (jeg er egentlig enig, og en Schäfer var også det, og en Riesenschnauzer ble skikkelig sint på han… så..)
Dessverre så skulle han for dagen også være testleder (hadde jeg visst det hadde jeg ikke meldt på!!) og DET ble for mye for Taco. Hun flippet helt ut. Siden hun allerede FØR vi kom inntil gruppen/beskrivere reagerte sterkt, ble den andre beskriveren satt inn som testleder. (han virket dessuten som testleder ut dagen og søndagen.. Trivelig kar 🙂 ) Og ser dere på filmen OG leser skjema, så ser dere at det gikk helt greit…
Jeg tror dessverre at denne starten drar hun med seg utover i løypa. Man ser hun skvetter til, og reagerer på vedkommende når han går/prater eller hoster 🙁
Men jenta viser iallefall at hun har både jakt og lek/kamp innabords. Og ellers viser den vel ei usikker jente som trenger lang tid på å avreagere. MEN hun avreagerer 🙂
Vi som kjenner henne, vet hun er ei rimelig solid frøken, som ikke har vist noen spesielle redsler før. Og som har vist seg skuddfast både under skudd på K-testen i fjor, på Sølen, her hjemme ved flere anledninger og andre steder i år. Men belastningen av alt som skjedde under «testen» ble da for mye for henne DEN DAGEN…

Jeg har i ettertid tenkt at jeg burde ha brutt henne, for det var ikke TACO som var med inn i skogen den dagen, men dessverre så tenkte jeg ikke den tanken ett sekund engang… Så da har vi jo ikke anledning til å ta den på nytt og vise jenta sitt sanne jeg, men gjort er gjort…