Bæææææ

IMG_8362w
I dag har vi vært å hilse på sauen igjen. De samme sauene vi hadde ned fra fjellet for noe uker siden..
Vi får ikke helt taket på de 20 søyene på store jordet, men bak steinmuren så fikset vi det 😉

Taco viser gode takter, men skal vi få gjort noe fornuftig så må vi nok ha litt mer kontroll over dottene. Men jenta er født til å drive iallefall, DET ser vi, så får man se om vi noen gang får trent litt mer regelmessig, så vi finner ut om hun har arvet litt andre ting også

Ble en bitteliten filmsnutt. Terrenget vi havnet i (hull i gjerdet som jeg ikke visste om 😛 ) var ikke særlig egnet for film eller bilde, så det ble dårlig med både det ene og det andre!

Håper virkelig vi får trent litt oftere på gjeting, så vi kommer noen vei. Nå gjør hun stort sett som hun vil, da jeg naturlig nok ikke har en eneste kommando inne som fungerer på sau..

Vi fikk slengt inn en økt med kryp trening i kveld. Først med hjelp av targetstick, så uten. Hun kryper jo som bare det med hjelp av stick’n, men jeg tviler vel hun skjønner hva hun gjør. Iallefall så er det for tidlig å tro at hun får det til uten den eller annen hjelp. Men det kryper framover iallefall. Burde komme ett stykke på vei i løpet av vinteren om vi er flinke til å trene 😀