Ohh yes! Blogginnlegg nr 2 på samme dag ;)

IMG_7819web

12 og 13 september var vi på lp kurs med Mona Kjernholm på Hamar.
Og vi fikk en STOR vekker. Jeg MÅ, bare MÅ bli flinkere til å trene kjeder, transporter og belønningsrutiner. OG jeg skal en gang for alle få på plass avstandsbelønningen! Eller den er på plass, den bare virker mot sin hensikt noen ganger. Den blir for sterk kost for lille Taco, så hun låser seg. Nå skal den være med på hver eneste trening, men jeg skal variere om hun får hente den, eller får belønning fra meg, eller kanskje fra en annen person.. Variasjon er stikkordet 😀
Taco_13sept_lpkurs14a
Taco bare ELSKER Kong Bounzer!!

Taco_13sept_lpkurs14j

Taco_13sept_lpkurs14i

Taco_13sept_lpkurs14g

Taco_13sept_lpkurs14e

Taco_13sept_lpkurs14d

Taco_13sept_lpkurs14b

Så har vi kost oss på Norgeshistoriens første Aussie brukssamling!!
Jeg er såååå lykkelig for at jeg tok skrittet ut å lufte mine tanker om en brukssamling på facebook, og såå glad for at folk likte tanken. Og enda gladere for at det faktisk gikk ann å gjennomføre det. Spor/rundering og lydighets kurs. En flott helg med masse kjekke folk og hunder 😀

IMG_0897

Vi har igjen ett kurs i år. Med Maren Teien. Blir spennende å se hvor mye hun kan hjelpe meg med den totale forvirringen som jeg føler rundt tema «kjeding» Nå er jo kjedingen i seg selv enkel, men hva er f.eks beste fremgangsmåten om en del av kjeden svikter helt? Hva gjør man om plan A, B og tilogmed plan C rakner 😛
Vi kan være så ærlige å si at vi er ganske flinke på moment trening, men ekstremt slurvete når det kommer til konkurranselik trening. Jeg liker å belønne- masse 😉 men så er det jo rett å slett veldig urettferdig ovenfor hunden å IKKE trene på å gå lenge uten belønning, når man faktisk drar hunden ut i konkurranser… Og det var her jeg fikk en vekker og faktisk kjempe dårlig samvittighet ovenfor Taco på kurset til Mona. Lille jenta har jo nå gått 7 konkurranser uten egentlig å ha lært seg det….. Fy skamme for en dårlig hundeeier jeg har vært!!!

Men som sagt- nå er skjea lagt i andre hånda, og det er skarp helomvending. Vinteren skal brukes på å bli god på det vi ikke er gode på- nemlig å konkurrere UTEN å konkurrere 😉
CAM02970