Choco x Hawk = sant

Da er vi «i gang» og nedtellingen kan begynne 😀

Det ser ut til at Choco står tidlig i løpetiden i forhold til hva de andre tipene mine har gjort. Jeg regnet på når hun ble paret i 2010 og det var på 10, 11 og 12 dagen- jeg kunne ikke helt skjønne at det stemte, men bestemte meg for å reise å hilse på Hawk en dag tidligere en planlagt, og joda, det var ikke feil.

Det var da på dag 11.

I dag kom gutten hjem til oss og skal være i ca 2 uker, mens forvert er på ferie. Paring nr 2 gikk også veldig greit. De ordner alt selv. Har vært med på noen ganske «strevsomme» paringer, så veldig kjekt når alt går så lett som dette- spesielt når det er nærmere 20 kuldegrader ute 😉


Dina rakk å bli ferdig med løpetiden, så da har Hawk iallefall en som kan holde han med selskap på samme side av grinden 😉