Onsdags trening

En ny trening i Lom. Og jeg vet ikke helt hvorfor, men JEG var ikke så flink i dag. Kort lunte, og spesielt Poppit testet tålmodigheten min litt ekstra..
Ja Poppit den Poppiten. ALTFOR heit rett å slett. Det blir muligens litt for lite «løpe løs» tid for henne om dagen. Var jo greit når hun gjetet regelmessig, men nå har det blitt lite av det også. Sauene går der hundene løp løs før, så jeg får finne på noe. Tror det får bli mer gjeting på Poppit igjen…

Men tilbake til onsdag- Hun pep på FVF – belønningen kom ikke fort nok i starten mente hun. Hun strevde fælt på Z’n. Kan ikke sitte serru, bare stååååå. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ordne dette. Har forsøkt i evighet å bare gjøre opp igjen. Nå har jeg mest lyst til å denge en fisk i hode hennes! 😛
Ruta var en fiasko. Fram til kjegla var bra, selv om det ved ett par anledninger ble sitt (jasså bikkje- du kan sitt altså ?? 😉 ) men ruta? nei den har vi IKKE sett. Nå hadde jeg ingen kjegler i hjørnene. Men grrrrr jeg vil at de skal skjønne at kjeglene ikke teller- kun båndet… Help me someone!!

Berit hjalp meg med å legge ut 2 apporter, og her skal jeg skylde på meg selv. Jeg burde lagt ut selv, slik jeg gjorde sist. Gi henne en sjanse til å skjønne øvelsen… Men selv om hun glemte kjegla en gang, og det ble litt rot, så gikk vel dette bedre en det meste andre. bortsett fra Avstanden! DEN var RÅÅÅ. Ikke så mye som en cm framdrift fra 15-16m. Potene i samme sporet hele tiden. NICE 😀

Mia var type gal på starten, men det er hun jo når hun er som normal. Men ikke like flink som sist onsdag, men tipper den ikke fullt så flinke føreren kan ta litt av skylden 😉
Litt mindre fart på apporten, mens innkallingen m stå var veldig bra 🙂 Avstanden var flott. Og jeg rotet det til på dekk u marsj.Når jeg går rundt bikkja på feil side (i forhold til hva hun er trent på) så er det ikke så rart hun reiser seg opp.. Tok 3 forsøk før jeg fikk det til, og først da oppdaget jeg hva jeg drev med 😛
Hadde med meg en harefot på trening i dag og den ble veldig populær, men nå trenger den dessverre litt spjelking av tær 😛 Deilig mat tenkte Mia 😛

Choco gjorde ikke så mye egentlig, hun løp mest rundt og smisket til seg godbiter 😛

Nye tak neste uke 🙂