Er det mulig?

Jeg sitter her å lurer på hvor dum det egentlig går an å bli…

setningen over refererer ikke til denne søte lille 😉

Jeg har lenge hatt planer om å debutere i D-spor med Mia nå til helgen. men pga at man MÅ ha mental «test» først så har resultatet av Mh’n vært «vinn eller forsvinn» og jeg har rett å slett ikke klart å tenke på stevnet (slik er det med andre stevner også- er jeg påmeldt lydighet, klarer jeg ikke helt å f.eks tenke blodpor) og dermed så har jeg jo også «glemt» at vi har flere øvelser som Mia ikke kan….
Dekk under marsj, hopp (kl 2 hopp) Frem i line, budføring og for så vidt apport (den er ikke ferdig) og hun har kun gått 1 D-spor. ER DET MULIG ???

Så da «våknet» jeg lørdagskveld etter Mh’n og tenkte HJEEEEEELP vi må trene 😉 og det har vi gjort….. hihi

Dekk under marsj går egentlig utrolig bra- for bra! Den kan umulig sitte på en konkurranse, det nekter jeg å tro- vi har jo alltid problemer med «sitt/dekk/stå» øvelsene 😉

På hoppet er starten problemet. Hun tror ikke helt på meg, og reagerer ikke på kommandoen. Og det kan jo rett å slett være at hun ikke kan HOPP kommandoen 😉 Hun sitter greit på andre siden (kan finne på å dekke da….) og kommer inn ok.

Fram i line fungerer egentlig ok- de første meterne, men 25 m ?? Ehhhh nei så langt har hun ikke helt skjønt hun skal gå ennå 😛

Budføring er vel som med hoppet- hun kan ikke kommandoen for å starte å løpe… Men bare hun kommer ivei, så kommer hun fint inn på plass og lar seg klappe.

Apporten trenger mengde trening for å bli «perfekt»

Og sporet da….. Uff uff 🙁

I går gikk hun spor som bare det, men markerte ikke en eneste pinne som jeg så- Hun er interessert i pinner, så håper vi ror oss iland ved å leke mye med pinner de to siste dagene, samt gå noen korte spor med helt nye ferske pinner. Kryss fingrene 😉

Choco har ikke gjort så mye i det siste. Tørket litt støv at lp øvelsene i C. Og det sitter egentlig som før. Hun glemmer ikke så lett denne jenta 🙂 I går var planen bare å gi motivasjons trening. Men jeg er ikke helt sikker på hvor vellykket det var 😉 Choco har slurvet litt med lengden ut på slagene sine, så hun fikk påvirkning på fig langt der ute, men gikk hun langt nok? Neeeeida- så da drev hun da der å lette. hihi hun fant til slutt da, også avsluttet vi med en ny påvirkning som hun ikke fikk løpe på- fy så slemt 😉

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=srJaDrNs57I&w=420&h=315]Fra trening den 3 juni i Heidal
Og lille Poppiten da- hun fikk rundere for første gang på.. ja det er vel minst ett år siden. Og jeg tror det var en lykkelig jente som la seg om kvelden! Hun hadde flotte rette slag, vinklet nydelig ute i skogen, fant figurantene og meldte fint. Med løsbitt selvsagt. Hun begynte med feilmelding før vi ga oss sist, så det blir ikke noe fastbitt på denne på en laaaang stund.

Blir litt mer stress trening med Mia fram til Fredag, bare korte korte økter så får vi bare ta det som det kommer. Men uansett så har vi iallefall startet 😀

Gleder meg til å konkurrere rundering igjen, 1 år siden sist. Håper bare jeg kommer til å takle det litt bedre en sist, ikke bli såååå himla nervøs, men vi får se. Jeg vet jenta erflink nok til å rule i C-løypa 😉 Men håper virkelig ikke løypa er så jævlig som i fjor…..

Tada 😀