Lydighet og atter lydighet

Ja det har blitt litt av det denne uken og jeg koser meg 🙂

Torsdag var vi i Garmo. Det var 2 grupper med valper på kurs, og jeg var hjelpe instruktør på det første. Og benyttet anledningen til å trene med forstyrrelser da det andre gikk. Og lydmessig ble det forstyrrelser da en av valpene bjeffet konstant hele tiden, og tidvis ertet på seg en av de andre valpene..
Jeg trente ett par enkelt dekker med Mia. Hun har noen ganger tendensen til å reise seg bare sekunder etter jeg snur ryggen til 🙁 ikke så bra, men vi må bare jobbe på og jobbe på. Choco fikk en enkelt sitt, mens jeg gikk rundt hele valpe gruppen 😛

Så ble det mye av det vanlige, FvF, innkalling, stå u/mars, dekk osv osv

Synes jentene jobbet fint 🙂

Fredag var det trening på Fyrun. Og det var faktisk hele 8 stk med!! Ikke alle som trente lydighet, men det var folk der 😉 Mia fikk ett par tannvisninger med fremmede, og hun begynner å skjønne tegninga nå 🙂
Igjen så reiser hun seg på enkelt dekkene.. Men jeg gir meg ikke 😛 Vi passet på å jobbe så tett oppi folkene som mulig (uten å forstyrre de) og det gikk veldig bra. Flink til å konsentrerer seg jenta i dag.
Choco fikk første apport dirigering siden…… konkurransen i Januar?? Og i dag skjønte hun ikke noe 🙁 Veldig fint ut til kjeglen, men fra der, så ville hun bare ut i ruta (som hun alt hadde vært i, og visst godt hvor den sto) Så da tok vi alt på nytt, og denne gangen gikk det bra 🙂 Ikke så enkelt nei.

Poppit fikk enkelt sitt/dekk, og i dag kunne hun visst ikke være rolig på noen av de 🙁 Men hun var flink på alle de andre øvelsene da. Husket faktisk apport også i dag. Selv om det ble uten hinder. Får se til å putte hinderet i bilen.

Jeg er veldig usikker på om jeg skal melde Mia på de to stevnene jeg skal på i Mai. På en måte så tviler jeg på at vi blir «klare» på den andre siden så er det ganske lokale stevner, så kanskje dumt å ikke prøve?? Vi vil uansett ta det som en trening, og ikke ha noen forventninger om topp poengsum. Men på den andre siden- trene kan jeg jo gjøre utenfor ringen, og spare de pengene.. MEN det er 1/2 pris på 3 hund (skal gå med Poppit og Choco) så jeg sparer bare 320kr…. OG det er ikke det samme å gå utenfor ringen. Nervene blir ikke det samme….
SHIT ! Dette var vanskelig…. Men fortsatt ett par dager å tenke på 😀

TADA 😀