Trenings sesongen er offisielt åpnet!

-Jeg har dessverre slitt med betennelse i begge armene siden den trivelige skituren jeg hadde 17 februar, så ikke mye har skjedd på treningsfronten. Nå har jeg fått ny medisin, som jeg håper fungerer. Kjennes bra ut så langt iallefall 😀

Så i dag har Mia fått alene trening med ho mor på Kalvlykkja!!
Ble litt ustrukturert- som vanlig 😉

Vi fokuserte mye på lek, og jeg er litt usikker på hva Mia egentlig liker.

 • Drakamp- JA
 • Kaste ball- JA
 • Ball med snøre- JA
 • Kampsau-JA
 • Hun har vært enkel å drive bytte lek med, men nå er det plutselig ikke så gøy lenger, den ene er mer gøy en den andre, men kanskje aller mest den JEG har.. Ikke helt sikker på hva hun mener for hun ser opp på meg med stor forventning selv om jeg har kastet den leken hun ville ha- ?? Blir litt forvirret jeg 😉

  Jaja da jeg fant fram flere leker, og lot henne selv bestemme hvem hun ville ha, så så det ut som om hun var fornøyd 😉


  Det var godt å få gått litt FvF på større område, og jeg synes Mia er flink. Men laaangt igjen ja 🙂
  Ganske bra på Stå under marsj, og etter ett par repetisjoner så står hun fint, mens jeg går rundt henne.
  Vi fant fram de fiiine rååsa kjeglene våre, og forsøkte litt rute trening. Jeg skulle absolutt hatt hjelp her, til å legge ut leken i ruta, for å få opp farten, men men- vi kastet litt, lurte henne litt, og kjørte litt uten leke. Og jeg er egentlig fornøyd. Litt usikker i starten, men ble sikrere og sikrere 🙂

  Innkalling gikk kjempe fint. Jeg kaster leken bak meg, innsitt får vi ta senere 🙂 Vekslet på sitt/bli uten innkalling også 🙂
  Enkelt dekk i 1 min…. første gang reiste hun seg etter 50 sek 😉 Andre gangen lå hun hele tiden. Flink jente det!

  Ble litt apport trening også. Jeg er litt utålmodig og burde nok trent mer på rett opptak, men men neste gang så 😉

  Jeg satte sammen en liten filmsnutt av rute og apport treningen.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=FWorT6och0c&w=560&h=315]

  En trivelig liten treningsøkt, som egentlig slet meg helt ut 😛

  I helgen skal jeg på konkurranse kurs med Hege Johnsen og DET blir gøy det. Håper bare jeg holder ut- eller at armene holder ut!

  Tada 😀