Korte økter


Mia har fått treffe Mr Metall, og det taklet hun bra. Litt forsiktig, men holder godt, og kom frivillig inn på plass med den 🙂

Vi har trent litt nå og da, men jeg er fortsatt ikke i form, så det blir bare korte økter.

Mia har stjålet Back on Track teppet mitt i sofaen 😛

I dag har vi hatt noen korte økter og en litt lenger. Når jeg klarer å være en fornuftig trener, så glitrer jenta som bare det 🙂 Bakbens kontrollen har virkelig kommet seg- nå overdriver hun veeldig når hun skal inn på plass 😛 Hun havner nesten bak meg 😛 Jeg forsøker nå å minimere hjelpen jeg mer eller mindre ubevisst gir henne. Hun er vant til å få godbit fra venstre hånda og søker den endel. Så nå er godbitene litt her og der 😛
Hoppstå går framover, men jeg har dessverre lagt på et unødvendig kroppshjelp. Jeg vet ikke helt hvor mye mer jeg skal legge i dette nå- hun har en flott stå under marsj, så kanskje la hoppstå hvile til vi skal lære inn innkalling m stå? Hun har begynt å tilby hopp når hun ikke skal pga min lille tabbe og det vil jeg helst ikke ha.

Avstandskommandoen er litt for usikker ennå- hun er flink på kort avstand, men usikker på oppsittet på 2 meter, og litt treg på neddekkene. Nei gå litt tilbake her og gjøre det skikkelig trinn for trinn!!
Gjorde en hel stå under marsj øvelse i dag, og det gikk nesten 100%, hun flyttet kun på seg bittelitt da jeg gikk bak 🙂 Innkalling med bare ball kasting bak meg for å få henne ut av sitten. Skal gjøre det endel fremover, samtidig som jeg varierer med sitt/bli.

Jeg veksler endel mellom leke og godbiter, og lekene blir også byttet ut ganske ofte. Ser ut til at Mia liker å bytte leker ofte. Ikke så greit for lille meg å huske alt dette 😛 Poppit skal kun ha den leken jeg først finner frem- uansett hva det er… Choco skal ha pipeball, helst med tau, men innimellom er det veldig gøy med de uten tau også. Og Mia, ja hun liker det meste, men går fort lei. Gøy på landet 🙂

Jeg har forsøkt å lære Mia flat dekk, men den sitter langt inne… Poppit tok det kjempe fort, men Mia fatter lite ennå. Gir meg ikke riktig ennå da 😉
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FQNksrGO55M&w=640&h=360]Med litt mer regelmessig trening tror jeg Poppit blir flink 🙂

Med skikkelig drittvær i dag, kom jeg på at hundene faktisk kan få litt ekstra trim på trendemølla. Nå har de vel forsøkt et par ganger hver før (ikke Mia da) men nå er det lenge siden. Så da de andre jentene var ute å lekte med Tom Daniel så fikk Poppit prøve seg på mølla. Og Poppiten liker det hun 🙂
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dWUSuEeKNL8&w=640&h=360]

Det er tro det eller ei planlagt blodspor og runderings trening i helgen, men skal det snø slik, så kommer vel den lille bare skogflekken vi har funnet til å snø igjen 🙁

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *