Litt av hvert

Ja her skjer det jo lite. Har litt skrivesperre for tiden…

Men vi lever da, og stuller med litt diverse. Nå husker jeg ikke alt, men vi har iallefall vært på skiturer og utstilling!
Den 2 feb var kamera med på skitur. 3 flinke jenter jobbet og sto på. De har blitt utrolig flinke til å trekke 🙂 Kjempe gøy 🙂


Mista du denne??

Litt trening har vi gjort. Neseprøven har gått veldig bra for Mia 🙂
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0P4B7yKdjCk&w=560&h=315]

Mia ble stilt 4 og 11/12 februar. Hun fikk Excellent den 4 og Very Good de to siste gangene. Gøy med Excellent, men resultatet er ikke så viktig. Selve ståket med en utstilling/stevne er det vi er ute etter. Mia er jo en landsens jente, så da får man prøve å oppsøke slikt miljø. Hverken Choco eller Mia synes det er noe gøy i slike haller, men de oppfører seg da 🙂

Kritikken fra Lørdag 11 feb:
«Utmerket type- godt hode – korrekt bitt- bra ører/øyne- tilstrekkelig lengde hals- velvinklet- bra utviklet bryst- god pels/farge- beveger seg med litt korte usikre steg- fint temperament- behøver tid til å modnes.»

Egentlig ganske enig med denne kritikken. Hun hadde det veldig travelt rundt i ringen, så jeg kan godt se for meg det ble korte steg- her burde jeg gjort en bedre jobb 😛

Vi møtte også igjen Vilja- søster til Choco. Kjempe artig!! En stund siden sist 🙂

Også Poppit søster Tutta da- hun møtte vi på alle tre utstillingene 😀

Vi overnattet sammen med Berit, Marthe og deres hunder hos Berit’s datter Sissel. Kjempe koselig !!!


jentene på overnattings tur 🙂

Jeg syr potesokker som bare det om dagen, men ikke alltid like enkelt når man får så god «hjelp» 🙂

Vi har også vært på en skikkelig skitur, i skikkelige løyper. Første gangen for jentene og ja- det er vel 100 år siden sist jeg gikk på tur i offentlige løyper 😛
Jeg skulle bare ta en liten tur, men det ble en tur på 1,4 mil. Alt alt for langt for mine skiferdigheter, mine alt for gamle, alt for dårlig smurte ski. Og jeg kan trygt si det ble en smertefull tur på slutten. Men Choco og Mia gjorde en formidabel jobb. De hjalp meg i oppoverbakkene, de løp pent i nedoverbakkene og oppførte seg veldig pent når vi møtte folk. Rent bortsett fra at de veltet meg en gang, surret meg inn en gang, og Choco surret inn en mann en gang. Hihihi Heldigvis tok han det med godt humør 🙂
Må skaffe meg nye ski til neste tur, og den skal ikke bli så lang- men vi skal absolutt gå flere i vinter 😀

Masse fine bilder ligger på fb her:

Og en filmsnutt må også til 😛
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=UVLBwSyIxDE&w=480&h=360]

Dessverre fikk jeg betennelse i armen etter skituren, så det har vært lite aktiviteter etter det, men jeg og Mia driver med litt småtteri inne om kveldene. Vi forsøker å få inn kl 1 øvelsene + at vi forsøker å lære oss «hoppstå» og «flat dekk». Begynte med hoppstå i dag, og hun hopper hun- men mest PÅ meg 😉 Og flat dekk- nei den har vi IKKE sett!

Og til slutt vil jeg vise fram den FLOTTE treningsvesten min!!

Nå gleder jeg meg enda mer til sommer og trenings vær 🙂

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *