Vinstra igjen :)

Ja her skjer det ikke så mye om dagen. Bare is, is og atter is + nok vind til å blåse en stakkar overende!
Så derfor var det sååå deilig med 4 timer innendørs lørdag 🙂
Vi var hundefolk fra fjern og nær. Masse hunder av alle typer trente lydighet på alle nivåer 😀

Vinstrahallen har nok aldri hatt en så stor fellesdekk 😉 12 hunder i både felles sitt og dekk!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0TgaoNtI4rY]
Poppit hadde sin første trening etter kastreringen og var i fyr og flammer 🙂 Hun har nok ikke like god utholdenhet som hun hadde, men jobber og jobber så godt hun kan:)
Vi gikk endel FvF for å varme opp og vi trente på den fordømte rute sendingen som vi nok aldri kommer til å få til 😉 Det ble bra tilslutt da, men hva hjelper det når vi ikke klarer det på første forsøket 😛
Sitt under marsj gikk vel heller ikke på første forsøket, men så ble det bra 🙂
Apport over hinder terpet vi litt på at hopp er hopp uansett om apporten havner utenfor. Ble veldig bra 🙂 Avstanden var super i dag. Lite fremdrift og fine og kjappe momenter!
Innkalling var så som så. Heller ikke denne gikk på første forsøk, enda jeg var flink å tørrtrente på dekk momentet først. Jaja jeg skal vel ikke forlange så mye av henne ennå heller 🙂

Choco jobbet bra- fin fart på det glatte gulvet. Ikke alt ble perfekt, men men pytt sann 😉
Ruta er ett problem. Et stort problem! Jeg klarer bare ikke å få henne til å skjønne hva hun skal etter hun har løpt ut til kjegla. Jeg forsøkte en ny metode med 2 godbitskåler vinkelrett ut fra kjeglen, også belønne «ut til kjegle» med å belønne ut enten til høyre eller venstre. Men det gikk skikkelig på dunken. Choco låste seg på godisene og fikk ikke til noe 😛 Så tilbake til ballbelønning og godbitskål i (ved) buret. Jeg måtte «reparere» ut til kjegla igjen etter denne mislykkede økta, men det gikk fort. Etterhvert så fikk vi det til, men da visste hun jo alt hvor ruta var, og da er vitsen borte egentlig 😛

Apport dirigeringen ser merkelig nok ut til å gå bra. Hun kan finne på å løpe til den i midten, men det er vel bare å forvente. Hun er lett å stoppe, så hun har aldri fått noen løsning på det (men kun forsøkt å ta den to ganger også da) Problemet er vel at jeg ikke helt får til å sende henne videre etter å ha stoppet henne…
Denne gangen sendte vi 3 ganger fordelt på 2 økter. Første forsøk var suverent!! (se film) Ga oss med den. Økt nr to gikk ikke så bra, da hun ville til midtapporten. Men begynte på nytt og da fikk hun det til 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eeJor7uT9CI]

Jeg ser litt svart på Elite debuten i Januar. Sannsynligheten for at vi får Rutesendingen i boks til den 15 er veldig liten, og det skal MYE flaks til for at vi klarer den (og alle de andre øvelsene) på konkurransen. Men uansett- vi SKAL debutere 😛 Den som gir seg er en dritt 😉

Mia fikk litt forskjellig trening. Litt utstillings trening, som gikk veldig bra 🙂 Og litt lydighet. Veldig bra konsentrasjon på jenta!
Det beste var faktisk at hun nå kan sette seg med apportbukken i munnen 🙂 Noen små økter inne med annet en apportbukk løste den saken. Hun kan finne på å slippe nå også, men stort sett går det veldig bra 🙂 Nå skal jeg bare øke tiden hun må holde den samt gå litt mer med den i munnen. Og vips (?) så har vi apport i boks. hihihi

Det var en flott kveld og jeg håper vi får til ett par treninger til før konkurransen 🙂

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *