Vinstrahallen

Da har vi hatt en flott trening i Vinstrahallen! Skikkelig deilig å være inne i lyset og varmen.
Vi ble totalt 9 stk. Med masse forskjellige raser. Aussie voksen og valper, Staff, irsk Setter, Vizla, Border Collie, Dansk Svensk Gårdshund, Islandsk Fårehund, Jack Russel og Australsk Terrier.

Siden jeg ikke klarte å få rotet meg til å lage en plan for kvelden, så ble det bittelitt surrete trening for min del, og det var veldig rart å ikke ha med Poppit. Men litt fornuftig fikk vi til. Choco fikk forsøkt ruta, noe som ikke gikk bra. Hun kom seg til kjegla greit, men fra der så blir hun veldig forvirret. I hallen er gulvet fullt opp av streker i diverse farger, så rutebåndet synes jo ikke i det hele tatt. Hun burde jo sett kjeglene, men hun har rett å sett ikke skjønt at hun må se litt lenger en 1 meter foran nesa si 😛 Er litt usikker på hvordan jeg skal gå fram for å få til dette her….

Mens apport dirigeringen går så mye bedre (av en eller annen snodig grunn) Først tok vi en med bare 1 apport, så tok vi en med alle tre. Hun har litt trøbbel med å stoppe ved kjeglen- så må ta meg sammen å belønne den litt mer- men ut til apporten gikk det veldig bra 🙂

Z’n gikk ikke så bra. Bommet på både dekk og sitt under marsj…. Surrehue!!
Ellers lekte vi endel for å få opp litt fart. Gulvet er glatt, og Choco har en tendens til å holde seg til trav.

Mia Har litt fluer i toppen om dagen. Løpetiden er akkurat over, så det er vel ikke så rart. Men vi trente på det vanlige og det gikk jo ganske greit. Droppet ruta, hun ville ikke skjønt hva hun drev med uansett tror jeg.

2 flotte timer sammen med hyggelige treningsvenner !! gleder meg til neste gang- den 3 desember 🙂


tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *