Kurs

Jepp jepp, da har vi vært på lydighetskurs i regi Jetta Hundeklubb 🙂
Et kjempe trivelig kurs der vi fikk det vi var ute etter. Motivasjon til å starte opp igjen med treningen! Vi fikk virkelig pirket på FvF vår og det trengtes. Jeg har lagt til meg endel uvaner igjen, og jeg har selv merket at den har blitt dårligere. Kjempe bra å få rettet på meg selv 😀
Ruta terpet vi også litt på, og jentene kan virkelig ikke denne øvelsen 🙁 Så da prøver jeg rett å slett metoden som ble lagt frem på kurset: Ball utenfor ruta- hver gang, og medhjelper til å kaste ballen til hunden de gangene hunden skal stoppe i ruta…. Må bare huske på å trene resten av rute øvelsen separat 😉

Etter kurset har vi hatt 2 treninger 🙂 Og jeg prøver å være flink til å huske å gå rett, se rett frem og flytte bena korrekt 🙂 Ruta gikk bra på første trening, men ikke på andre 😛
Sitt/dekk/stå er også noe vi sliter med, men jeg skal terpe og terpe på alle 3 kommandoene, og vi SKAL få det til 🙂
Choco var veldig veldig flink på den i dag, ja det var forresten Poppit også 😀 Choco er på god vei til å få tilbake den gamle kl 3 innkallingen- dvs Elite innkallingen med stå/dekk, men hun har litt lyst til å legge seg 😛
Mia har virkelig kommet et skritt videre på FvF. Hun er blitt mye bedre på innkalling, så jeg kan ha henne mer løs, og da er det lettere å trene 😀 Vi jobber med sitt/bli- ikke så enkelt med mark i baken 😉

Frokost i gammelstugu 😀

Mia ble forresten røntget igjen i går, og bildene er innsendt til NKK. Så da er det bare å smøre seg med tålmodighet. Ryggen hennes var iallefall uten uhumskheter 😀

Når man ikke trener får man god tid til andre ting 😛 her har jeg laget en kløv til, så nå gleder jeg meg til neste år og masse turer med jentene 😀

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *