Hva skjer ??

Ja det er tanken jeg sitter med etter skytetreningen søndag.

Vi fikk omsider startet å skyte etter at jeg først hadde satt patronene feil vei 😛 Hihi ikke så enkelt når man ikke er kjent med våpenet og knapt nok vet fram og tilbake på et våpen 😛 Og i tillegg synes våpen/skudd er ekkelt selv om det er blank skudd 😛

Choco var først ute, og vi startet med ett skudd under lek. Choco gløtter bort, men slipper aldri leken 🙂 Hun får så 4 skudd under enkeltdekk- med ca 1 minutt imellom. Ble litt kluss, da pistolen ikke helt ville samarbeide og skytteren var like blond når det gjelder skudd som meg 😉
men iallefall så lå jenta rolig hele tiden 🙂

Så var det Poppit sin tur. Vi startet som med Choco- lek. Da det smalt slapp Poppit leken, og ble litt oppskjørtet, men etter noen sekunder lekte hun igjen. Ok tenkte jeg- hun er ikke like gal som Choco er på leken så det overrasket egentlig ikke.

La henne så ned og gikk ifra- og skuddet smalt. Poppit lå fint hun, skvatt litt, men lå rolig. Men så begynte hun å pipe.. «what the f..» tenkte jeg. Og det var nå jeg skulle ønske jeg hadde en erfaren med meg, som kunne fortelle hva som var best å gjøre. Uansett- vi fortsatte og enden på visa ble at Poppen ikke ville ligge i det hele tatt- med eller uten skudd. Jeg aner egentlig ikke hva som skjedde med henne. For sist vi trente, lå hun jo helt rolig uten problem. Jeg fikk avsluttet med at hun lå rolig før jeg belønnet, men følte meg ikke så høy i hatten 🙁 Har jeg ødelagt bikkja mi nå?? Men hun virket like peik så fort hun slapp å ligge, lekte og løp rundt. Så spør ikke meg hvordan hun egentlig hadde det 😛
Jeg har meldt henne av sportstevnet om 3 uker. Jeg vil nå gå sakte fram, for jeg vil jo ikke ha en skuddberørt hund- for jeg tror egentlig ikke hun er berørt- ikke så mye at det ikke kan «repareres» iallefall. Så vi får bare puste med magen, og jobbe oss sakte fram- og se hva som skjer. Det kan være mange forklaringer på reaksjonen. Og siden jeg har lagt merke til hun ikke helt er seg selv om dagen (snodig oppførsel i sporet, dårlig matlyst og generelt litt «snål») så kan det være så enkelt at hun er i litt ubalanse. Er hun som hun var i fjor, så skal snart ha valper (tror hun selv) og det kan jo være en forklaring. Men men skulle det nå vise seg hun er skuddberørt så er ikke det verdens undergang. Vi har masse annet vi kan leke oss med vi :)Hva skal jeg gjøre med ferdselsprøven i august aner jeg ikke….

Vi fikk forresten gått ett kort spor, lagt av Berit. Et kort sporoppsøk og nesten like kort spor, helt ferskt, og det gikk så det grein- så Poppit har ikke noe imot fremmed fert i form av Berit iallefall. Så kanskje det er liggetiden som har plaget henne på de andre sporene- de har fort blitt 4 timer begge de to sporene hun IKKE gikk….. Så da må vi teste ut det…

Jeg er litt på retur når det gjelder treningsmotivasjon, og dette hjalp egentlig ikke i det heletatt. Men får håpe det ordner seg…. Har en hektisk august mnd foran oss, så kan ikke slappe av helt heller 😛

På tampen gratulerer vi Foxy og Christine med debuten i blodspor i dag. 1 premie og prøvens beste ekvipasje 😀

Bildet er stjålet fra facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *