Skit vær !!


Vi har ikke trent så alt for mye i det siste. Det har vært en lp trening på Kalvlykkja sammen med Berit, der vi gikk igjennom ferdselsprøve programmet. Og vi passet også på å ta lange enkeltdekker. Jentene er stort sett flinke, men jeg synes de mangler den siste snerten i øvelsene. Tror ikke de heller liker været 😛

Ali er forelsket i Labbe, og følger henne over alt 😛

Så har Mia gått ett par blodspor. Ett på 20 timer, og ett på 8 timer. Det på 20 timer var nok litt vanskelig for henne. Hun strevde med å komme i gang. Skjønte ikke helt hva som skulle skje. Så fram til første vinkelen ble det mye rot, og jeg vet ikke helt hvor mye spor hun gikk. Men fra første vinkel og til slutt (ca 150m) så gikk det mye bedre 🙂
Ett par dager senere fikk hun et litt lenger spor, som lå i 8 timer. rundt 350 m, 5 vinkler, 10 m blodopphold og sårleie gikk unna i stor fart. Jeg brukte noen godbiter i starten, bare de første 10 meterne og det tror jeg var lurt- da fikk hun nesa nedi og framdrift. Det var ett sted hun ville gå av sporet, og siden det sprang en elg ut i veien 100m i motsatt retning av sporstart (da jeg skulle hjem) så kan det godt ha vært elgen som har gått i sporet hennes..

Poppit har gått et spor lagt av meg- og selv om hun tok bakspor så var ikke selve sporet noe problem.

I går var vi på Vinstra og trente og da fikk Poppit et fremmedspor igjen. Nå dummet jeg meg ut angående sporoppsøket, og stakkars jenta fant ikke noe spor 🙁 Men da jeg oppdaget tabben min og satte henne på der sporet var, så fant hun heller ikke noe, så jeg vet ikke hva som gikk galt da. Virket som om hun ga opp. Nå er hun påmeldt C spor om 3 korte uker, så jeg er «litt» fortvilet her- går hun ikke fremmedspor så er det jo ingen vits å starte- Men jeg får prøve å få til noen fremmedspor der jeg har sporlegger med meg- så det ikke blir noe mer rot fra min side 😉

Choco runderte i går, og det var mye bra. Vi fikk ukjent oppgave, og det meste gikk på skinner. Hun fikk mange tomslag, 3 figuranter og hun har stort sett rette fine slag, «flyere» eller passeringer går veldig bra, men vi har fått ett problem. Hun vil ikke ut fra fot posisjon. Bare hun kommer seg ut, så går hun som ei klokke, men hver gang hun f.eks har hatt funn/påvisning og vi skal sende på nytt slag, så vil hun ikke ut. Jeg har sett tendensen siden debuten- og etter det har det bare blitt værre. Nå gikk hun vel ikke på første kommando en eneste gang 🙁 Vet ikke helt hva som skjer, men nå framover skal hun få endel påvirkning de gangene jeg skal sende fra fot, mye variasjon, så får vi se om vi får brutt opp dette. Jaja noe må det jo være 😛

Mia fikk melde på figurant. Og hun er kjempe flink. Jeg føler som om vi har hoppet over mange ledd i innlæringen, og hoppet rett på melding og påvisning…. Men det fungerer slik det er nå- hun løper ut, henter bittet fint, kommer å leverer og løper ut igjen. Så om det ikke skjer noe tull, så er det vel ingen vits å gå tilbake 😛 Men får vel bare belage meg på at vi får en stopp, og må gå tilbake 🙂

Tada 😀
Flere bilder:
Fjelltur 16 Juli11
Jentetur 18 og 20 juli 11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *