Siste innspurt

Ja nå bare kjører vi på i håp om at Poppiten får ristet av seg de siste blonde hårstråene og kommer tilbake til seg selv igjen 😉

Vi har vært nede i Heidal sentrum igjen i dag, og vi fikk kjørt igjennom enda en enkelt dekk og enkelt sitt. Ingen problemer der. I dag hadde vi også litt forstyrrelser i form av 6 ungjenter som drev å lekte. Det hadde vi egentlig i går også, men da kun 3 stk og de var ikke så livate 😛

Samboer var snill gutt og hjalp oss med å legge ut neseprøve, slik at vi fikk ett par gjennomkjøringer av hel øvelse. Første gangen vi gjør det og jammen satt begge forsøkene som ett skudd !! WOW veldig fornøyd 😀

Vi kjørte vel igjennom det meste, og stort sett fungerer alt. Sitt under marsj gikk veldig bra i dag- ingen hjelp nødvendig. Men ruta er og blir vanskelig. hun finner ikke rett posisjon første gang, og siden vi tydligvis har vært så flinke til å trene ståååå i ruta, så eksisterer ikke dekk lenger-må bare ned i sitt først. Og enten så tjuvstarter hun på innkallingen eller evnt reiser seg i det jeg kommer mot ruta….. *sukk* noe må det jo være 😛 Men vi fikk tilslutt lagt inn både dekk på første kommando og innkalling uten tjuvstart, men jeg er søren meg ikke sikker vi fikk til alt på samme gangen 😉

Apport øvelsene gikk veldig bra. Hun kan nok holde metall apporten bedre, men pytt sann, det tar vi etterhvert.
Innkalling glemte vi i dag 🙁 Men planlegger en tur ned i morgen også så da får vi ta den da.

Choco fikk ikke så veldig mye. Hun ligger litt på vent hun, vi bare finpusser på øvelser hun ikke har gjort på lenge, eller trent lite på- slik som kryp, fram i line og dekk under marsj- selv om vi visst glemte dekken i dag 😉 Burde tatt en enkelt dekk også- hmmmm men egentlig så trenger vi skudd på dekken- som regel ligger jo klumpen rimelig stabilt på fellesdekk. Men skudd har vi ikke trent på siden vi konkurrerte i 2009 :-O

Mia ble også trent litt i sitt/dekk der vi jobber med plaskdekk. Med leken framme kommer klasket så lett så lett 🙂 Lineføring jobber vi videre med, og i dag startet vi med stå under marsj. Og hun fikk en liten forståelse for hva jeg ønsket i løpet av økten. Litt lyst til å sette seg eller dekke, men det kom seg fort 🙂 Hun er flink den lille monster hunden min 😀

Avslutter dagen blogg med en film snutt av dagens trening.
Snurr film
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yxDi9DXdyRM]

I morgen skal Choco gå ny blodspor prøve 🙂 Spennende !!

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *