Litt av hvert

Ja her går det unna i svingene 🙂 All oppegående fritid går nå til trening eller andre hundeting. Tiden flyr noe så forferdelig fort, og jeg bare kjenner vinneren kommer smygende 😉 Så her er det bare å gi full gass, og heller ligge som et slakt når piffen går ut av en….

Helgen den 4/5 juni var jeg figurant på frya leir- Mh beskrivelse. En flott helg med masse flotte Islandshunder + en Lapphund 🙂

Denne her skapte litt problemer i starten- jeg løp som en tulling, og når den plutselig bråstoppet var ikke det særlig behagelig. brannsår i fingrene er ikke noe godt 🙁

Jeg hadde også ansvaret for det ene spøkelse- artig 😀

Jeg var også skytter. Ikke særlig erfaren på det området- men det gikk ganske bra, bortsett fra en liten uheldig episode med en spent hane, der jeg i etterkant ble beskyldt for å ha forsøkt å ta livet av meg selv ved å skyte meg i magen med en start pistol Hihihi


Berit var som alltid en rolig og sindig testleder som sørget for at ting gikk på skinner 🙂

Kjeledressen Kåre? gjorde sitt for å skremme de små firbeinte


Og her figurerer Kjersti på «avstandsleken» Skummelt skummelt….

Etter ett par dager med hvile, så hadde vi en flott trening på Otta onsdag. I nydelig vær! Skikkelig sommer ble det helt plutselig 😀

Så veldig mye trening ble det ikke, da hundene ble fort varme, men vi fikk trent litt forskjellig lp øvelser, + at Mia fikk trene på utstillings teknikk. Snart valpeshow ….

Fineste lille trollet mitt 🙂

Flere bilder blir lagt ut her når jeg får tid…

Lørdag skulle jeg egentlig debutere i kl3 med Poppit, Men det satte løpetiden en stopper for. men jeg ville nedover uansett for å sosialisere Mia + få noen fremmede til å ta tannvisning. Stedet var fryaleir- samme sted som Mh’n. Meeeen været var ikke helt det samme da :O
Masse nedbør har gjort mye med dalen de siste dagene og det å komme seg til Frya var ikke helt enkelt- men vi kom fram, fikk trent litt- og skyndet oss hjem igjen 😉
her kommer noen bilder av turen…….

Fra Kvam-

Denne «dammen» på E6 måtte vi kjøre igjennom. Må si jeg ikke følte meg høy i hatten, men men det gikk da greit. Midt i vannet ser dere en reporter fra Tv 2 😛

Sprutet godt oppover bilsiden. Billig bilvask 😉

Men da jeg kom til Fryasletta møtte jeg dette…… iiiiiiiiiiiiiik tenkte jeg. Men siden flere vanlige personbiler kjørte så tenkte jeg at det måtte jo gå greit. Og det gjorde det. men da jeg kjørte midt uti der og jeg bare såvidt skimtet gulstipa under vannet så må jeg si jeg holdt hardt i rattet 😉

ALT for mye vann etter min smak !!

Etter en kjapp runde med sosialisering og skravling på Frya, så turte jeg rett å slett ikke være lenger. Vil vannet stige? Jeg diskuterte muligheten for en omkjøring, da det ikke fristet med mer vannkjøring- og jeg fikk tips om en liten smal grusvei… Og da jeg kom fram til avkjøringen sto det også skilt om av E6 var stengt. PHU 😉

Utsikten fra omkjørings veien. Like greit å ha vannmassene så langt unna 😀

Men tilbake på Kvam var det fortsatt vann i veien der… men nå så dette ut som en liten sølepytt iforhold til det på Fryasletta, så da var det bare å kjøre på 🙂


På Kvam tok vi en liten kaffepause- Møtte Kristin, og vi skravlet- naturlig nok mye om flommen…. Flommen har fyllt leiligheten hennes med 30 cm vann, og eneste måten å komme fram dit er med båt- skikkelig ekkelt !!

Også i Heidal er det områder som rammes av den høye vannstanden…
Vi bor heldigvis så høyt, at vi kun er plaget med noen løpske små bekker og veier som sklir litt ut. Ikke noe å klage over, når man ser hva andre går igjennom !!

Men over til dagens begivenhet.
I går kveld fikk jeg en melding kl 23- Det var Berit som lurte på om jeg hadde lyst til å gå en Blodspor prøve? Og selvsagt sa jeg JA ! Hadde jo planer om å melde på til denne ordinære prøven, men glemte visst av det 😛 men pga flommen måtte flere trekke seg og da ble det plass til Choco og meg 😀
Og 09.30 søndags morgen var vi på plass på Skarå camping. Choco ivrig som bare det- nesten litt for ivrig, da hun begynte å prate litt, og det skal man jo ikke gjøre på en blodspor prøve. men hun klarte å holde seg i skinnet, og vi startet. Litt rot de førte meterne- som «vanlig» egentlig. Ikke alltid hun setter seg på sporet med en gang. Men vi kom igang, og fikk gått noen meter før Choco fikk overvær av noe… Og her dummer jeg meg ut litt. Jeg burde ha stoppet henne da hun satte hodet i været (som egentlig er barne lærdom) Men jeg fulgte litt på, og vi kom noen meter utenfor sporet. men jenta kom seg inn igjen, og resten av sporet gikk som en drøm 🙂 Over myrer, gjennom høy lyng, under lave trær og over bekker. Choco går sikkert og godt, og dommeren kommenterte at selv om det var første blodspor konkurransen vår, så, så han tydelig at vi hadde trent spor før:P hyggelig med kompliment for en nervøs sjel 🙂 Da vi fant slutten så fikk vi enda mere ros. Meget bra sporet var slutt kommentaren 🙂

Det var 6 deltagere, og vi ble nr 4. Der de 3 første fikk HP. Vi fikk 1 pr og vi var kun en hårsbredde fra å få HP vi også. Hadde vi ikke rotet litt i starten så hadde vi gjort det stort som dommermannen sa 😛

En spennende dag, og kjempe artig å prøve nye ting. Nå må vi vel jakte på de 2 siste første premiene, så kanskje Choco kan smykke seg med sin første tittel 🙂

På tampen av denne laaaange bloggen sender vi en gratulasjon til Ann-Kristin og Tutta med CERT og BIR på utstilling og Lag sølv til teemu og Elli i svømming- Ikke helt sikker på hva det er, men sølv er sølv 😉

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *