Yes YES yes !!

I dag har Poppit og jeg startet kl 2 igjen. Tredje gang totalt, og andre gang i år. Og i dag klaffet det !!! 🙂

Det var spådd regnvær på Biri, men det kom ikke så mye som en dråpe. Det var faktisk ganske godt vær, med endel sol 😀

Vi var på fellesdekk nr 2, først ut i puljen. Dekken startet bra, men etter 1 min og 45 sekunder så satte hun seg opp. Jeg vet ikke hvorfor, men kanskje fordi nabo hunden satte seg opp først? Jaja uansett så fikk hun 5 poeng 😮

Synes Fri ved Foten gikk rimelig greit, jeg følte selv hun lå litt langt bak, men det er nok mer fordi jeg har en tendens til å ville ha de litt for langt frem… For poengsummen ble hele 9 poeng. Og dommer Arild Berntsen sa det var en MEGET pen øvelse 🙂

Jeg var på forhånd ganske spent på dekk u/marsj, da den gjerne blir til sitt. Men i dag gikk det så bra atte. Fikk 9,5 poeng 🙂
Innkallingen var ikke heeelt perfekt. Jeg er for sent ute med kommandoen min, og Poppit stopper ikke så fort som hun skal, men vi drar i land 8,5 poeng på øvelsen.
Stå under mars var ganske bra. 9 poeng.
Ruta gikk bedre en fryktet. Jenta løper rett ut, stopper på kommandoen, men dessverre så begynner hun å gå igjen, og jeg må da inn med en ny kommando. Vi får 7 poeng.
På apporten så har hun flott fart. Nydelig opptak, men glipper den i farten + at hun sitter litt skjevt ved avlevering. 8 poeng
Hun får 9 poeng på hopp over hinder. Tror det er en skjev sitt som trekker ned.
På avstanden mister hun konsentrasjon i det jeg får første «sitt opp» tegnet fra dommeren, jeg venter så lenge jeg føler jeg kan (bare snakk om få sekunder) men hun oppfatter ikke kommandoen. Så jeg må ha dobbelkommando der. Siden vi fikk kun 7 poeng på den så er det mulig jeg også hadde en kommando til, men jeg husker ikke 😛
På helhet fikk vi 10 !!!!!!

Tilsammen 173 poeng, klassevinner (av 9 stk) og opprykk til klasse 3 😀 😀 😀 😀Vi fikk VELDIG bra tilbakemelding fra Berntsen. MEGET behagelig å se på gjennom hele programmet sa han da vi var ferdig. Kjempe gøy med slik tilbakemelding.
«Gå mønsteret» jeg bruker på fri ved fot, som gjør det så mye enklere å stokke bena når man er nervøs, har jeg en person å takke for. Heidi er en dyktig instruktør. Det skal hun ha!

Det var flere venner som også startet 🙂

Takk! jenter for en trivelig dag 🙂

Vi ble forresten intervjuet av GD i dag. Hihi
Bilde og en liten tekst ligger alt ute på gd.no og det kommer vel også noe i papirutgaven over helgen.

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *