Flink jente!

Ja det føler jeg meg nå. Blogger etter kun 1 trening !! 😛

I går startet vi med årets første sykkeltur. Choco og jeg…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZlqJv-aXLfY]
Spreke ja ??? Hihihi ikke akkurat, men kan jo bli 🙂
Og nå husker jeg hvorfor jeg solgte spinning sykkelen min !!! AUUUUU baken min :S

Ble en rolig start. 5,7 km, med en gjennomsnittsfart på 7 km/t og max fart på 19,9. med innlagt pause, der vi kastet ball. Burde feste GPS’n på Choco, så jeg hadde sett hvor langt HUN løp 🙂

På kvelden var det lp trening. Poppit fikk en god økt med det meste i kl 1/D. Og alt gikk meget bra. Ett oppsitt på avstanden avbrøt jeg(sto på ca 8 meter og det blir litt langt unna synes Poppit) da hun ikke reagerte på første kommando, men ellers var hun knall flink på det andre: Enkelt dekk 3 min, innkalling m/ stå, dekk og stå u/ marsj, ruta, fram i line, FvF og Lineføring. Vi glemte apporten da…
Poppit er en flink liten tulling, hun har roet seg endel siden vi begynte å trene mer regelmessig. Litt mer kontroll på seg selv 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LZ6Vjigqeac]

Mia og Choco var stort sett kun sosiale. Ble noen små ting på de begge, ruta, innkalling og litt FvF på Choco og Mia fikk lekt seg med løsbitt, apport og vi trente utgangsstilling, sitt og dekk.

Vi var 5 stk på trening, så det er stadig folk som kommer, og det er supert 🙂

Nå blir det skogs trening i morgen, også blir det ikke mer før over helgen. Torsdag reiser Poppit og jeg til Sverige for å delta på gjeterkurs. Det blir spennende og skummelt 😛 Er lenge siden Poppit har gjetet nå, så skal bli interessant å se hvordan hun oppfører seg. Og det skal bli spennende å prøve sau som er skikkelig hundetemt. Kommer vel til å snuble i sauen det første jeg gjør tenker jeg 😉

Og utenom trening så syr jeg litt diverse.
En ny «fleecie» har sett dagens lys. Råååsa liten kar 😛

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *