Tørke..

Jeg sliter litt med å få ting ned på «papiret». Siden jeg bruker bloggen som trenings dagbok burde jeg skrive etter hver trening. Jeg glemmer så forferdelig fort, og når jeg da venter og venter til vi har hatt flere treninger, så er jo det meste glemt, og jeg får bare til en blabla oppdatering. Hihi
Må skjerpe meg litt altså.

Det har siden sist blitt noen gode økter med lp trening på både Choco og Poppit. Mye går veldig bra, men vi har ikke helt kommet inn i konkurranse feelingen. Litt vanskelig når man er den eneste som trener for konkurranse… Fellesdekk er ikke noe jeg får gjort, så jeg må skjerpe meg å ta masse enkelt dekker. Prøver å huske å ikke belønne hele tiden, og variere når og hvor 😛 Begge jentene går egentlig som klokker, Poppit har roet seg litt og selv om hun har endel fluer i toppen- Hun har liksom løpetid, men det ser ut til at hun har såkalt «skjult løpetid» Kun sett blod 2 ganger, helt i starten av løpetiden, ellers ingenting.. Men men samme det. Vi skal ikke konkurrere nå, så da kan det være det samme med hele løpetid greiene 😉

Hele kl 2 programmet er egentlig veldig greit. Og bruks programmet er jo stort sett det samme, men ser jeg må trene mer med line. Hihi «Line på= fram i line» mener Poppit. Så her må vi trene litt ekstra. Budføring er kult synes Poppit, men vi får ikke trent det så ofte som vi burde. Hun trenger litt mer rutine på hva som forventes. Nå synes hun bare det er skitkult å løpe til figurant, og skjønner ikke helt hvorfor hun må løpe tilbake til meg 😉

Ellers blir det mye brukstrening. Spor, rundering og felt. Choco går bare blodspor nå, mens Poppit og Mia får vanlige spor.
Har rett å slett dummet meg ut ang pinnene i sporet til Poppit. jeg har kun brukt gamle pinner, og de lukter nok MYE mer en helt ferske pinner, for i følge Poppit så eksisterer ikke ferske pinner :S Så her har vi en jobb å gjøre ja….

Mia sliter fortsatt med tåa si- Jeg HÅPER den nå er på bedringens vei- hun halter litt nå og da, den er fortsatt hoven, men har vært «tørr» ett par dager. Den bare MÅ bli bra nå.
Men hun har fått gå spor da- med sokk på selvsagt. Ikke så lange spor- 100-150 m med 1 vinkel. Godbiter er egentlig bortkastet nå, de spiser hun ikke- har ikke tid !! Siste sporet forsøkte hun galoppere seg gjennom. Men hun har full kontroll 😀 Slutten hoppet vi elegant over da- det er sporet som er gøy 🙂 Har lagt til en pinne også, og hun markerer fint på den. Flinkeste Mia det 🙂

Rundering er litt vanskelig å få til, da vi ikke er mange nok på trening.

Slik skulle treningen egentlig se ut sist, men med bare 1 figurant, ble det liiiiitt værre gitt 😛

Men vi får til littegrann hver gang, så får ikke klage. Meldingene til Choco sitter som støpt, hun har fine slag, men hun er en liten luring, og tar gjerne sporløsning om hun finner det…. Selv om jeg prøver å legge opp til at hun IKKE skal finne de, så lurer hun meg hver gang 😛 Får se om jeg klarer å lure henne neste gang 😉


Flere bilder kommer når jeg får laget album.

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *