Spor !!!

Ja hva har man gjort siden sist? Jo man har kommet til første april 😛 Så i dag tror jeg ikke på noenting 😉

Vi har vært på en liten bytur igjen. I skikkelig møkkavær. Blåste noe forferdelig og det haglet 🙁

Vi var inne på dyreklinikken for å sjekke vekten, og Mia vokser og vokser….. 17,9 kg viste vekten. Choco holder seg på 20. Neste gang håper jeg vi får selskap, kjedelig å tusle rundt «alene» 😉

Vi har vært i Oslo en tur også. På møte i Australian Shepherd klubben. Et veldig hyggelig møte, men jeg fatter ikke at det er så liten interesse blant medlemmene. Vi har vel aldri vært så få tilstede på Generalforsamlingen noen gang. Og om dette fortsetter er det søren meg ikke sikkert vi har en Aussie klubb om noen år. Det er faktisk begrenset hvor mye en liten gruppe mennesker kan gjøre/orke å ta ansvar for. Så kom igjen Aussie folk- stå fram og ta ansvar for rasens fremtid her i Norge !!!

Våren begynner å nærme seg, og selv om det virker uendelig langt vekke, nå som vi fikk et nytt lag med snø i går, så blir det nok vår i år også. I går fikk vi faktisk gått årets aller første spor 😀 Bare korte korte ferske spor, men det var SPOR !!

Poppit fikk det lengste på ca 150 skritt, 2 vinkler, noen godbiter, og en kaninball i slutten 🙂 Og jenta sporer som bare det! Av en eller annen grunn vet hun at hun skal gå spor. Merkelig, siden vi gikk på gress, og hun har kun trent lp her før. Men nesen var nede fra vi gikk fra bilen og helt til hun fant ballen…. Samme med Choco, hun tok sporet med en gang. Artig!!

Choco fikk vel kun ca 75 skritt. Liten plass igjen…. Hun fikk bare noen få godbiter + slutt. Hun går bra hun også, men mister sporet ett par ganger. Men hun ringer det nydelig inn og finner slutten uten problemer.

Også Mia da. Det aller første sporet for veslejenta vår. Godbit spor på ca 50 skritt. Færre godbiter på slutten. Hun bruker ett par meter på å skjønne poenget, men når hun gjør det, så tøffer hun avgårde. Jeg filmet hele sporet, og de som kjeder seg og ikke har noe bedre å finne på, kan ta en titt 😛

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mo7XADm9ti4]

Ellers ble det litt sosialt på alle 3, og vi fikk trent litt lydighet. Innkalling og fvf på Mia. Fvf, avstand, dekk/stå og gå foran i line på Poppit. Og Choco fikk Fvf, avstand og innkalling.
Ble ikke så mye på hver, enda jeg var på trening i 2,5 time. Må jo hjelpe til litt og være sosial også. Får dukke opp enda litt tidligere neste gang, så det blir litt mer på hver.

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *