6 mnd siden!

Ja da har de små bamsemumsene blitt over 6 mnd. Synes egentlig det er utrolig lenge siden de var her. Mye mulig det er fordi jeg selv sitter med en av de her 😉

Jeg har tidligere fått tilbakemeldinger fra alle i kullet, og kun positivt å høre:) og flere har jeg jevnlig kontakt med, men kun fått svar fra 1 etter jeg ba om det her i bloggen. Ikke sikkert alle leste bloggen min sist, så jeg får mase litt på andre måter tenker jeg 😛

Kan jo begynne med å fortelle litt om Mia. Hun er jo nevnt titt og ofte i bloggen, så ikke så mye nytt å fortelle, men jeg kan jo si litt.
Mia er ei kraftig jente (etter min målestokk iallefall) hun har mye pels, med flott struktur, ganske grove dekkhår, ikke slik mykt som mange tror Aussien skal ha 😛
Mia er som mange av mine valper førermyk, og man behøver ikke heve stemmen for å få oppmerksomhet. Tror vel ikke hun engang vet hva ordet «nei» betyr. Hun skjønner uansett hva du mener. Hun lærer fort- veldig fort! Hun elsker godbiter, men tar helt av i leken. Mia er litt mer hissig av seg en Choco- litt mer lik bestemor Ice 🙂 Og jeg må si jeg liker det 😉 Choco er jo bare snill hun. Et litt mer fandenivoldsk temperament er ikke feil. hihi

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mk44oD2Vwa4]
En liten snutt som viser hvor enkel Mia er å leke med. Kjempe artig, selv om det noen ganger gjør litt vondt 😛 Selvsagt stopper hun når jeg sier ifra. hihihi

Hun er fra naturens side sosial mot både hunder og mennesker, men har vært innom første spøkelses alderen, og vært litt usikker på fremmede mennesker. Men gir man henne litt tid, så tør hun fort opp, og kan da bli litt FOR sosial. hihihi
Hun er som sin mor glad i å bjeffe, men tror ikke hun heller legger så mye vekt bak lyden.

Jeg har ingen klare mål for Mia ennå. Vi tar det som det kommer. Først og fremst skal vi ha det gøy, og prøve å få trent inn litt småting. Og selvsagt skal vi leke oss mye i skogen når det en gang blir bart 🙂

Så skal vi skrive litt om den andre jenta i kullet- GIRA

Gira er en veldig glad og åpen hund. Trygg og god. Viser lite vokt og mye kenguru tendenser 😉 Hun er ikke så stor som sin søster, men så ble de nå kalt «Vesla» og «Monster-Mia» så det sier seg vel egentlig selv.

Christine og Gira har såvidt begynt på litt lydighets trening. Første delmål er bronsemerket og når snøen forsvinner blir det spor trening.
Gira skal bli med Christine på Assistenthund-prosjekt på Ås. Det blir spennende !! Om hun er noe lik sin mor, så tror jeg hun kommer til å bli en suveren assistenthund. Choco hjelper jo meg helt frivillig i mange ting 🙂

Så langt har de fått med seg 2 valpeshow, med BIR som resultat. Tipper det ikke blir siste gangen vi ser de i venstresving ringen 😀

Håper jeg ser henne igjen om ikke så alt for lenge!

Håper jeg har flere å skrive om i neste blogg 🙂

Vi har ikke fått vært på noen trening denne uken, men vi har drevet med litt klikker trening her hjemme. Har nå funnet en annen måte å trene inn stå på, så får vi se om det blir bra. Mia har helt klart lært at sitt er lurt å gjøre, så det gjør hun da 99% av forsøkene. Men jeg har et lite Ess opp i ermet, så nå skal vi nok få slutt på den totale sitt fokusen. hihi

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *