Trening

Nå som det ikke har vært så kaldt, og sola varmer og smelter snøen er det deilig å trene fast igjen 🙂

I går var det trening på Otta og vi ble faktisk hele 7 mennesker og 9 hunder! Kjempe messig.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5_pBqEYU4t8]

Poppit fikk først litt bruksøvelser, så ble det masse LP ting etterpå. Vi kjørte mye rute trening. Jeg har kuttet ut musmatten, rett å slett fordi hun leter etter den om den ikke er der, og hører ikke på min «stå» kommando. Så jeg vil rett å slett at hun skal skjønne poenget med ruta- selvstendig finne midten uten hjelp. Og etter litt brainstorming med Ingrid, kom vi fram til en løsning som så ut til å fungere utmerket. Poppit fant iallefall selv midten av ruta uten hjelp flere ganger 😀
Det er fortsatt mye «slurv» hos jenta. Alt skal helst skje litt fort, så vi må ta endel repetisjoner før det blir korrekt, men slik er det når man nesten ikke trener en hel vinter (0 lydighet etter konkurransen i Jan. iallefall) Ruster fort denne villbassen her 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=K-RBZoFP61U]
noen få sekunder av fram i line. Synes hun er råflink jeg, med tanke på mengden trening hun har fått på dette.

Mia fikk stort sett løpe løs og være pøbel 😛 Hun fikk en litt «skremmende» opplevelse, men kom over den og vokste på det 🙂 Hun blir fort kompis med alle hundene og har det rett å slett kult. Vi trente litt forskjellig, men glemte det «viktige» utstillings trening. Hihihi hun skal jo på valpeshow søndag, så hadde jo vært kjekt å trene litt 😛 jaja pyttsann.

Choco fikk litt diverse lp øvelser. Ruta… hun er ikke stort bedre en Poppit der. Men på en litt annen måte. Choco er opphengt i kjeglene, og løper fra den ene til den andre om jeg ikke sier noe 😛 Hele runden rundt. hihi Jaja kjekt hun kan å løpe til kjegle da- det skal hun jo nå som hun skal i Elite. MEN skal jo i ruta etterpå….. Må grave fram igjen «ut til kjegle» kommandoen vår- den står nedskrevet i en gammel treningsdagbok, husker ikke den jeg 😉 Så ble det litt «stå, dekk og sitt» i front. Choco stakkar skjønner itno. «jeg skal jo bare sitte jo» sier hun. Men det kommer seg 🙂 Vi gjorde et første forsøk på Apportdirigering MED apportbukk og utlegging med hjelp. Hun sto ved kjeglen bare 1 meter foran meg, og vi brukte kun en bukk, men latet som vi la ut alle 3, for at hun ikke skulle gjøre feil. Hun løp til midten først ja 😉 Stoppet henne og sendte henne ut igjen, og da oppdaget hun apporten og kom flott inn 🙂 Artig-artig med noe nytt !!!

Vi hadde en flott trening i 3 timer. Litt kaldt på slutten, men vi hadde iallefall bar asfalt ! Gleder meg til vi har bart gress !!! 🙂


Ett nytt kobbel har sett dagens lys 🙂

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *