Ikke helt etter planen

Nei det har ikke denne uken blitt…
Gjeting har det ikke blitt noe av, enten så har det vært for kaldt, eller så har det ikke passet- eller begge deler 🙁
Men planen er iallefall at det skal bli en ny trening i morgen.

Kun det beste er godt nok når jentene skal ha mat 🙂

Men vi har da ikke bare latet oss heller 😛
Feltsøk i dypsnøen fikk Poppit og Choco her om dagen. Vi fikk samtidig trent på sitt/bli mens den andre jobbet. Å fy og fy det er vanskelig hilsen Poppit !!
Jeg tråkket rundt et så og si utrør område på ca 50 x 20 meter, og bare kastet inn 8 gjenstander. Alt fra hansker, sokker til pipeballer og annet gøy. Begge jentene var superflinke. Poppit litt mer uryddig en Choco, og glemte nok å slå på nesa ett par ganger, men alt ble iallefall funnet. Vi kjørte samme opplegget med ut å søk annen hver gang 2 ganger. Slik at de tilsammen fant 16 gjenstander. Vi drev på i over 1 time, og tungene hang godt på slutten 😀

Vi har vært på litt by sosialisering ett par ganger, og det gikk ganske bra. Mia har kommet i første spøkelses alderen, og synes enkelte ting er litt ekle om dagen. Men men dette er jo forventet, så vi får bare satse på rolig sosialisering på hennes vilkår. Så går det nok over igjen 😀

ovns tørket karbonade- liker ikke kliss jeg 😉

Mia får små økter med shaping så og si hver dag, så hun er flink til å tilby sitt nå- korrekt sitt- bakover 🙂 Så vi driver med  litt musmatte, apport av forskjellige ting, (Men tar det litt rolig med apporten nå. Tennene ramler ut med rekort fart her nå, så er litt aua innimellom inni der) samt stå og dekk. Flink jente, men hun er lik Poppit når hun var liten, hun må liksom bare pipe og pipe. Ikke helt sikker på hvordan jeg skal takle det. Med Poppit så gikk det over av seg selv, og jeg kan jo håpe det gjør det her også, men liker det ikke!

Ellers blir det godbit søk og vanlig trimming. Ikke noe å skrive om med andre ord. I følge gubben så har sola kommet tilbake nå. Siden det har vært overskyet de siste dagene, og når det først var sol ute så var ikke jeg hjemme- så jeg må bare stole på at han snakker sant ! 😛

Mia fikk ny sele i dag. Regulerbar en. Hun vokste veldig fort fra den lille valpe selen jeg hadde, så derfor snekret jeg fort sammen en i dag 🙂 Mia er bred som ei låvedør, og dyp som havet i brystet, så jeg dummet meg litt ut da jeg klippet «mage reima» etter dybden til Dina. (Mia var ute en tur ) Mia er fader’n meg nesten like dyp, og det ble ikke mye å regulere der :O

Jeg har også laget endel potesokker i det siste. Fått tak i kraftig stoff fra USA og da må man prøve litt forskjellig 🙂

Våre første kobbel har også sett dagens lys 🙂

Nå venter jeg bare på ny bestilling av kroker, så skal jeg nok lage flere 🙂

Tada 🙂