Vinterlek!

Ja her går det egentlig i det samme. Gjeting 2 ganger i uka, og fysisk fostring innimellom 🙂

Vi har laget innhegningen vi trener i ca 1/2 parten så stor. Og vi har mye bedre kontroll på ting. Fremdeles er den nok litt stor, så mulig vi minsker den enda litt, bare for å se hvordan det går.
Jeg er veldig fornøyd med Poppit- iallefall når jeg ser filmene. Ble rimelig frustrert der og da, for det meste av det jeg prøvde på gikk i vasken. Men Poppit viser mer og mer forståelse for hva hun skal, og bare ulldottene hadde vært mer samarbeidsvillige, så tror jeg vi hadde kommet store skritt videre. Men de er som de er, og jeg er egentlig bare glad vi har sauer å trene på 😀

Siden Choco har løpetid fikk hun være hjemme, vi har tross alt med oss en guttebass 😉 Men Mia var med å fikk løpe løs mye av dagen.

Vi filmet mye, og jeg legger ut en film her av Poppit. Ikke så mye forskjell fra økt til økt egentlig, bare en litt roligere og mer fokusert Poppit 🙂 Og mindre dritt spising 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ikJfgD5bVA4]
Om noen har lyst til å se resten av filmene, send meg en mail 🙂

Jeg har kjøpt meg ny slede. Har hatt lyst til det lenge, da den jeg har er gammel og slitt, + at den er i nordisk stil, og jeg vil ha nome stil (der man står på sleden- ikke på ski)

Så da jeg fant en bitte liten enkel sak på nett, bare måtte jeg 😉 Den veier kun 9 kg, og har bremser. Etter å ha prøvd den ut en tur er jeg ganske fornøyd. Den er litt vanskelig å styre, da den reagerer litt lett på draget til hundene. Med 3 hunder, der 2 som regel går i front, og 1 bak, blir det litt skeivt. Har en idé som jeg skal prøve ut for å se om det blir bedre. Men ellers er det en enkel og grei doning 🙂

Men før den kom, har vi vært på en skitur. Poppit og Labbe var med, og de var så flinke atte 🙂

En liten filmsnutt av trollungene 🙂
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SeR1TepMNrw]

Og her er en film fra dagens tur.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JldgYStxBDI]
Litt mye snø i veien først. Men vi møtte snøfresen på hjemveien, og da gikk det lettere 😀 Choco var ikke helt lysten på å være med å trekke, hun hadde nok helst vært løs, men hun fikk pent være med. innimellom gikk hun bra, men slutret unna mest- men på turen hjem gikk det bedre og hun løper iallefall godt. Poppit er kjempe flink! Hun gjør absolutt sin del, og mere til. Labbe er flink også, men slurver unna litt nå og da. Men hun har vel lov til det hun 🙂


Pausemoro i snøen 🙂

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *