Litt trening

9 stk mennesker og enda flere hunder møtte opp på trening i Vinstrahallen 8 jan.

Jeg fikk kjørt igjennom mye med begge jentene.  + at lille Mia fikk litt trening mot valpeshowet den 16.

Begge trollene fikk fellesdekk + at Choco fikk felles sitt. De lå/satt så fint atte 🙂
Poppit var helt elektrisk og ikke helt konsentrert i starten. Hun jobber på hun altså, men hun vil så mye på en gang, og roter det litt til for seg selv. Men er jo ikke så rart egentlig. Med den enorme arbeidslysten hun har, og de bittesmå trenings mengdene hun har fått de siste 2 mnd, så er det ikke rart om en ung sjel koker over.
Jeg forsøkte med en liten oppvarming ute med ruta før jeg gikk inn å kjøre litt av programmet også ruta. Og det virket som det fungerte- hun løp rett ut i ruta. MEN nå ville hun søren ta meg ikke stoppe på kommando. Hun bare løp videre og begynte å snuse. Hmmm *sukk*

Vi ble kommandert litt i FvF og når hun bare konsentrerer seg så går hun veldig pent. Jeg merket at det er lenge siden jeg har blitt kommandert, og sliter litt med å gå avslappet 😛 Og jeg stokker bena litt 😉 Men i andre runde synes jeg vi begge to klarer oss bedre 🙂
Dekk under marsj går bra. Jeg er med vilje veldig streng i stemmen når jeg kommanderer- rett å slett for at hun ikke skal bli i tvil om hva jeg mener. På stå bruker jeg en mykere stemme med lang åå.
Innkallingen er flott. Stopper så fort hun klarer på det glatte gulvet, og selv om hun slakker av farten inn litt tidlig, så er jeg fornøyd. Apporten er helt ok. Inn sittet er ikke helt 100%, men så sjelden som vi trener det, så er det ikke så rart.
Veldig fornøyd med avstanden.
Alt i alt er jeg fornøyd med treningen. Poppit er ei lita skrulle, og det er mye som skjer oppi toppen hennes, men om vi klarer å få ut det hun kan til helgen, har jeg håp om å gjøre en bra konkurranse 😀

Choco er jo gull ungen da 🙂 Hun jobber fint, er ivrig og fokusert- gjorde samme opplegget på ruta med henne, men det gikk ikke helt veien nei. Dumme meg sparket vekk en kjegle som sto i veien, og vips var det den jenta fokuserte på 🙁 Men det er dessverre slikt det er- fokusen på kjegler sitter godt i jenta etter at hun en gang i verden lærte å løpe ut til en 🙁 Ellers var alt rimelig nesten perfekt 🙂 Innkalling med dekk er ennå et litt usikkert moment, er jo ikke lenge siden hun skulle stå på første moment, og det er slike ting som Choco husker. Men på denne treningen gikk det bra 🙂
Metall apporten var helt suveren. Til henne å være 😉 Hun galopperte siste meterne inn 🙂 Apport over hinder kjøre jeg 3 ganger da hun ikke gjorde det helt perfekto de to første.- Travet bare første gangen, og ett eller annet på andre forsøket 😛
Avstands kommandoen var også veldig bra. Noe mer da tru? Nei tror ikke det..
Håper snart det er vår tur til å få alt til å stemme på en konkurranse igjen. Choco kan uten tvil øvelsene svært godt, men så veldig gjennomtrent kan man vel ikke si hun er nå- 4 mnd siden valpe var født og lite trening etter det- men vi håper allikevel at ting kan gå vår vei til helgen:)

Mia fikk som sagt litt show trening, + at vi lekte masse både med sauen og ball. Super artig 🙂 så avsluttet hun med en løperaptus rundt i hallen. Tror hun koste seg ja 🙂

Har trent alle 3 jentene litt her hjemme i uken. Poppit mest, da hun trenger å coole seg ned litt. Og Ruta er ikke noe problem her hjemme. Men så er det litt forskjell med 4 røde kjegler mot hvit snø, i forhold til røde kjegler mot et gulv fullt av streker i alle slags farger… Dumt underlag !

Ellers blir det fortsatt mye sying på meg. Potesokker mest av alt, men også noen halsbånd.

Lagde forresten ny sele til Poppit her om dagen. Fant ut da vi forsøkte snørekjøring for første gang, at hun trenge en ny en.

Poppit gjorde forresten en flott innsats som trekkhund. Ikke perfekt, men hun var flink å gikk foran og trakk store deler av turen. Første turen min på ski på maaaaange år, og jeg er ikke hverken glad i eller flink til å stå på ski, men her er beviset på at jeg faktisk har gjort det 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZqKiKEU6rn4]

Og i dag fikk Mia sitt aller første halsbånd. Ett regulerbart ett. Sydd av rester fra Poppit sin nye sele

Jeg skal fore det når hun er ferdig vokst 🙂

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *