Januar og resten av 2011

Nytt år og masse moro å se fram til 🙂

Alle pleier jo å se tilbake på det gamle året og sette seg mål for det nye. Jeg har aldri gjort det egentlig. Setter man seg først mål, så blir man i en eller annen grad skuffet om man ikke får til målene sine. Men mål har jo de fleste. De fleste som driver med en eller annen form for konkurranse iallefall. Eller mål for oppdrettet eller rett å slett et mål om å komme i mål 😛

Jeg dropper nok å skrive så mye om året som har gått- water under the bridge osv osv. oppturer, nedturer ja det gikk som det pleier å gå i livet. Noe bra og noe ikke fullt så bra……

Men kan jo prøve å komme med noen tanker om 2011 og hva jeg har lyst til skal hende.

CHOCO: Først og fremst har jeg like lyst på opprykk til Elite lydighet som jeg hadde i fjor 😛 Droppet jo bruks konkurranser for å prøve å få full fokus på Lp før valpe kullet, men men det gikk jo ikke heeelt etter planen. Andre premie- 23o-noe poeng på det meste. Men men ok fornøyd med sesongen uansett.

Ble jo myyye trening av alle slag på Choco før valpemagen stoppet henne 😀 hmm her er vi visst igang med å snakke om fjoråret allikevel :O jaja.. Men altså- i 2011 skal Choco og jeg fortsatt prøve å få opprykk – det er absolutt innenfor rekkevidde, vi trenger bare å få alt til å klaffe på samme konkurransen. Merket, det fikk vi i fjor, så da er det bare å få bittelitt mer poeng i alle øvelsene. Hihi høres jo enkelt ut 😉 Nå som det er nytt program og alle greier, så kan det jo bli spennende å se hvordan det går de første startene.

Håper å få startet rundering også- men ikke helt sikker på hvilken klasse. D eller C ?? mest fristet til D, siden jeg føler meg super grønn, men har jo lov til å starte C. hmmm fundere fundere! Spor- ja har jo lyst til å komme igang igjen der også- evnt gå flere blodspor, og forsøke seg på en prøve eller 5 🙂
Og utstilling- nei det skal vi IKKE på 😉


POPPIT
: Ja hva skal man finne på med den lille trollungen?? Først og fremst så skal også hun ha opprykk til Elite. Nå trenger hun først opprykk til kl 3, så det er en liten vei å gå- men jeg tror jenta er klar for det. Iallefall opprykk til og start i kl 3 burde være godt innenfor rekkevidde for galningen min 🙂

D spor med opprykk burde gå om vi får trent mye på budføring. Kan jo selvsagt stå over den, men hadde jo vært artig å få med seg alle øvelsene. Rundering er hun nok ikke klar for riktig ennå, hun trenger mer rutine i fastmeldingen (som jeg må trene på utenfor løypa 😉 ) + tomslag. Masse å ta fatt på ja. Ååååå jeg gleder meg til våren 🙂 🙂

Utstilling- Ehhh nei tror ikke det- men vi får se om hun slenger seg på en eller to om jeg føler jeg har for mye penger som jeg kan kaste ut vinduet. Fint å holde teknikken vedlike om ikke annet 😉

MIA: ja hva skal lille musa gjøre i 2011 da tru?  Først og fremst få masse sosialisering på alt og alle ! Så skal hun forhåpentligvis på noen valpeshow- også dette som ett ledd i sosialiseringen.

Vokse litt, og fortsatt være en rampete søøøøøøt bamsemums og kanskje være med å grave snøhuler og se om vi finner mennesker inni 🙂 Kanskje lære litt mer hva klikkeren kan finne på for noe artig. ja også noe veldig viktig. Vi skal leke, leke og atter leke 😀 🙂
En start i Lp kl 1 helt på tampen av året? hmm nei vi får se om vi «gidder» å fokusere på slike øvelser så tidlig.

DINA: Lille Dina mor håper jeg vi finner et nytt hjem til i 2011. Et hjem der hun kan finne roen litt mer en her. Jeg tror nok det ett eller annet sted i Norge bor et ektepar/enslig som ønsker seg en aktiv tur kamerat og kanskje annen aktivitet. Dina fortjener virkelig å komme til et hjem, med litt mindre mas og ståk innom hus.

LABBE: Nei labbe – hun skal få fortsette med å være sprø sammen med Tom Daniel. Hun er jo hans hund, det er det liksom ingen tvil om. Hihi. Sprøe, sprøe men veldig veldig gode Labbe 🙂

Ja slik skal det da bli i 2011 her hos oss 🙂 Jeg kunne egentlig tenkt meg et kull med Selma, men har ikke lagt noen planer, og siden interessen for Aussien som brukshund ikke direkte er stigende, så tror jeg ikke det blir noen kull her hos oss i 2011. og med bamsemumsene friskt i minne så haster det jo ikke direkte med nytt kull. Vi får nyte de siste tilskuddene på stammen en stund 😀

Tada 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *