Bamsemumser hele 6 uker!

Ja i dag er de små 6 uker alt. Det har som vanlig gått helt utrolig fort. 5 stk har nå fått nye hjem, mens to av gutta fremdeles venter tålmodig 🙂

«Already 6 weeks old, As usually the weeks has past in super speed. 5 of the pups has new homes, but two of the boys are still waiting for new homes»

Om ikke noe forandre seg i temperament eller noe annet, så det er bestemt at «Vesla» Skal til Christine, Chaco skal til Spydeberg, Minos skal til Finland og Lotus eller Lasso til Sverige. Mia blir her til vi finner en konkurranse interessert (helst med erfaring) forvert.

«If nothing happends with the pups temperament or enything else it’s decided that «Vesla» is moving to Christine, Chaco also in Norway, Minos to Finland and Lotos or Lasso will move to Sweden. Mia will stay here until we find an competition interested co-owner.»

Valpene er nå ute mange ganger om dagen, og vi utforsker stadig mer og mer av tomten. Siden det ikke er sommer og sol, så blir det naturlig nok litt begrensninger i hvor mye de får sjekket ut. Men jeg tror de absolutt får sin dose med opplevelser 🙂 Vi skal i de neste dagene begynne å kjøre bil, og selvsagt fortsette å utforske resten av tomten og skogen rundt. Har nok å ta av 😀

«The puppies are outside several times a day. We explore more and more of our big back yard. As the weather is not the best we take it a bit slower than we would have in the summer, but the pups will get enought new things to look at I think 🙂 We will start driving some car, and explose even more the next days :)»

27 oktober
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BqPRa9HY9b4]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nzd8hXRVRGY]

Monster-Mia
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KifwuhzH4M0]

Poppit leketante
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=K7aU4PznK0Q]

29 oktober
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bIgJ4ak8Spo]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=i1D4y6kAaKs]

Vibeke og Mia

Alle bilder over tatt av Christine Røkaas

Det har ikke vært enormt mye hundetrening i det siste, men litt har det jo blitt.

Onsdag var vi på den nye treningplassen. Helt ok plass, men fant ut at belønning med ball/kong på jord/bark bakke blir veldig grisete ! Hmm
Også blir det vel dårlig med trening der framover til vi har fått opp lys. Nå som klokken er flyttet blir det jo mørkt i det vi starter 🙁


Choco var med igjen på trening for første gang etter valpingen, og hun kunne ikke få nok trening 🙂
Poppit var mer vill en tam, men roet seg etterhvert 🙂 Vi fikk gjort litt av hvert men ble litt knapp tid. 1 time på 2 hunder er alt for lite.

Poppit fikk også møtt et par hester, som hun egentlig ikke var så veldig interessert i.


Bilder over tatt av Tor Olav Stensvoll

Lørdag var vi i Vinstrahallen og trente. 3 timer med konkurranse trening. Juuuhuu 😀
Vi var 7 stk som var delt inn i 2 «lag» en del drev med egentrening, mens de andre (oss) drev med konkurranse trening. Kjørte gjennom hele programmet med begge jentene. Er ganske fornøyd med begge to 🙂 Eller egentlig veldig fornøyd etter omstendighetene. Poppit må holdes litt mer i tøylene- hun kan ikke fly og «overfalle» dommer hele tiden. LOL hun gjorde det på Elverum i høst også, så jeg bør prøve å holde henne mer under kontroll evnt bare i halsbåndet 😉

Choco fikk prøve bur belønningen igjen og jeg er skikkelig usikker på hva jeg skal gjøre med den. Hun elsker den form for belønning, men ofte så får jeg ikke trent nok på den, slik at hun låser seg og ikke gjør det så bra som hun kan. Tenke tenke…

Bilder over tatt av Sølvi Trinerud

I går tok vi 6 ukers bilder av valpene. Ikke like lett å få de til å stå i ro, men bilder ble det nå uansett 😉 De har nå fått Stamtavle navnene sine-om jeg ikke plutselig ombestemmer meg til papirene skal skrives 😉

«Yesterday we had 6 weeks photoshoot. Not easy getting them to stand still, but pictures it was 😉 They now have their pedigree names. if I don’t change my mind untill the papers are going to be sent in»

«Give-me Real Taste av Aussieboxy»

«Give-Me Gummy Bear av Aussieboxy »

«Give-Me Sugar Kick av Aussieboxy»

«Give-Me Juicy Flavor av Aussieboxy»

«Give-Me Inter-Cookies av Aussieboxy»

«Give-Me Sweet Lotus av Aussieboxy»

«Give-Me Choco Latte av Aussieboxy»