5 ukers bamsemumser :)

I dag er de små hele 5 uker gamle. De er nå på stua sammen med oss mesteparten av dagen. jeg prøver å få de til ta en av soveøktene på hunderommet, slik at jeg får gjort noe fornuftig, og det godtar de som regel 😉

Poppit har hatt løpetid de siste 3 ukene og valpene har ikke vært så artige- litt ekle faktisk. Men nå som løpetiden er over, så er de plutselig litt kulere. Og valpene synes Poppit er kjempe kul 🙂

«The puppies are 5 weeks old today, the spent most of the day in the livingroom togehter with us, but I try to have one of their naps in the puppy room. So that I can so some housework 😉

poppit has been in heat the last 3 weeks and hasn’t thought the pups have been very cute. But no she thinks they are pretty cool. And the pups loves her :)»

Småtassene har utvidet horisonten litt de to siste dagene. Vi har vært ute ett par ganger. Det er ikke særlig varmt ute, så vi er bare ute korte stunder om gangen. De synes ting er spennende, men også litt skummelt. Men de venner seg fort til nye ting 🙂

«The little ones have startet to explore more and more. We have startet to go outside. Just a few minutes at a time, since it’t pretty cold outside. They think it’s interesting, but also a little scary. But they adjust fast to new things 🙂 «Må innrømme jeg har en liten favoritt. «lille» Monster-Mia eller bare Mia. Hun har vel egentlig vært favoritt hele tiden. Hun har et nydelig hode, og det var det første jeg la merke til da hun ble født. Bedårende sak 😀
«I have to admit i have a favorite. «Little» Monster-Mia, or just Mia. she has been a favorite all the time i guess. She has a gorgeous head, and it was the first thing I noticed when she was born. Adorable thing :D»


Lotus jr og Vesla på dørstokken.

Resten av bildene ligger her..

«The rest of the pictures are under the link.»

Tada 😀