Dagene rusler avgårde…

Ja man skal vel ikke skryte av å være flink til å oppdatere 🙁 Vært endel på tapetet i det siste, så får bruke det som unnskyldning 😉

Valpene vokser og trives. De er mer mobile nå, men øynene er fortsatt igjen, så de rusler rundt i mørket ennå. Utrolig å se på de lete seg fram til hvor melkebaren er. Selv om Choco står i valpekassa så vet de hvor maten henger 😀

Jeg har vært slapp til å ta bilder i det siste også :O Men i kveld tok jeg noen i full fart. De ble ikke noe fine, men tipper de er bedre en ingenting 😉

Onsdag var Poppit og jeg på trening og jeg prøver meg litt fram med «nye» måter å belønne på. Siden jenta er et matvrak, så er godbit veldig enkelt å ty til, men jeg ønsker ofte litt mer intensitet en det vi får ved utdeling fra hånda. Så jeg fortsetter med avstandsbelønning- noe som virker veldig bra på innkalling og avstands kommandoen. Jeg har også funnet fram noen glemte leker jeg har hatt liggende. Bl.a en skinnremse fra Cleanrun- den vet jeg poppit liker, men den er jo så svak at den har blitt liggende. Men nå tok jeg den fram. Den ble endel redusert, og hun rev den også i to, men artig hadde hun det iallefall 😉 Også en enorm hjemmelaget bitepølse brukte vi. Den var supergøy, men jeg var så flink at jeg tråkket henne på tærne flere ganger når vi lekte- ikke så snilt…..

Vi hadde en fin trening, med mye bra. Poppiten er som alltid helt med, og hun er en drøm å jobbe med, men noen ganger tenker hun litt for mye. Stå/dekk under marsj er fremdeles vanskelig å skille mellom, og denne gangen fant hun den optimale løsningen (synes hun iallefall) Hun stoppet like så greit i en mellomstilling. Dekk med fronten og stå med baken…. Og slik sto hun helt til jeg løste ut. Hihihihi skulle likt å visst hva som foregikk i hodet på den jenta der 🙂

I morgen er det trening på Otta igjen 🙂

Tada 😀