Today is the day ?

23.10

En kjapp oppdatering for å fortelle- ingenting! Tempen vil ikke samarbeide og er fortsatt under 37 grader. Det er vel egentlig bare å krype sammen ved siden av Choco og vente- prøve å sove litt kanskje, selv om det er tvilsomt at jeg får til det 🙂
Vi snakkes når press riene begynner 😀

20.30
Og om noen lurer- her er vi 😛 Om vi skal følge termometeret og bruke like lang tid helt opp til vi når 37.5 eller noe så blir det ikke valper før til Jul 😉 men da kan jeg jo selge de som julegaver. hihii nei fysj- det var ikke pent sagt!
men neida plutselig så er vi der og valpene triller ut 🙂
Vi veksler litt på å være på valperommet og på stua. Choco har godtatt valpekassa og går dit selv om hun føler behov for å grave eller noe 🙂 Eller hun sitter på puta som jeg normalt hviler bakende på. Dele broderlig vettu 😀

Nå sover jenta- og drømmer så hele henne rister 🙂

17.00
Og her sitter vi fortsatt 😛
Hihi Må le litt. Plutselig når Choco bak og får vasket sine private deler. Det har hun ikke klart på lenge…. kanskje det hele bare var en stor fis?  Hehe neida fiser sparker ikke, og magen er fremdeles stor, så spørs om det rett å slett er fordi valpene nå har flyttet seg litt lenger bak- og bra er jo det- er jo liksom det vi venter på 🙂
Tempen har flyttet seg opp igjen, først til 36,88, også på 2 timer har den flyttet seg hele 0,01 grad. Jippi !! :O Dette går ikke tregt i det hele tatt 🙁 Jaja jeg har det jo forsåvidt ikke travelt jeg. Bamsemumsene kommer når de er klare de 😀

15.00
Timene rusler avsted og ennå har ingen valper sett dagens lys. Ikke at det er noen overraskelse da- vet jo av erfaring at valpefødsler ofte varer og rekker både ett og to døgn. Choco har fått sovet litt innimellom, ellers ligger hun stort sett som før 🙂

12.30
Som jeg forventet var ikke temperaturen «snill» denne gangen heller. Den steg så fint opp til 36,88, men nå de siste to målingene har den vært på 36.68- så da får man vel bare lure på om vi skal opp eller ned 😛
Choco peser, skjelver og graver- så  ikke noe forandring med andre ord. Litt mer intensivt kanskje, men er nok endel timer igjen før noe mer skjer.


10.30
Vi har forflyttet oss inn på valperommet og Choco ligger i valpekassen. Hun peser, skjelver  og graver litt, men noe mer spennende har ikke skjedd. Skal man tro på termometeret er tempen på tur opp igjen… Men vi får se 🙂

Choco har fått halvtak på kassen- siden hun vil under alt som er- så tenkte jeg at et lite tak over kassa måtte være hyggelig- og det er under der hun ligger, så da sier vi at hun er fornøyd med det 😀

08.00
I går lå Choco og sov mesteparten av dagen- mens ved 23 tiden begynte hun å bli litt urolig. Ikke mye, men nok til at jeg la merke til det. I løpet av natten merket jeg flere ganger hun var urolig, peste og flyttet på seg. Og ved 07 tiden skalv hun og vi bestemte oss for å stå opp. Nå kl 08 er hun fortsatt urolig- mat vil hun ikke ha, skjelver litt og har gravd litt i valpekassa. Som vanlig er ikke valpekassa favoritt plassen, men det går over 🙂

Temperaturen hennes virker til å være på tur ned- eller har vært nede- den var 36.68 kl 07, mens den var 37.16 i går kveld. Neste måling vil vel fortelle litt om den er på tur opp eller ned 🙂 Evnt så går den opp og ned som sur melk i ei katte. Er egentlig det den pleier å gjøre 😛