Onsdagstrening

Denne uken har vi ikke vært så veldig aktive. Om jeg husker korrekt har vi kun vært på fellestrening en dag- Onsdag.

Ingrid og jeg begynte litt tidlig, da jeg hadde vært på Otta hele dagen, og hun skulle i et møte. Vi hadde en effektiv trening der jeg fokuserte på å få klikket opp igjen tråkk og stå på musmatte. Dessverre har  jeg klart å delvis ødelegge «tråkk på musmatte» Brukte musmatten på hinderet, og det fungerte jo flott, men jeg måtte jo selvsagt slenge på «sitt» etter hun stoppet på matten, og det tok hun jo selvsagt med seg til musmatten i ruta. Og hun har ikke tålmodighet til å vente bittelitte grann. Om jeg ikke klikker med en gang hun stopper på matten, så kommer sitt eller dekk 😛
Så derfor må vi tilbake noen skritt, og trene: tråkk-vent-klikk 😉 Og dra ut tiden mer og mer.

Vi må også jobbe mer på stå momentet på innkallingen. Vet ikke helt hva slags metode jeg skal bruke for å få henne til å stoppe fortere, samt ikke ta de to tre kenguru hoppene sine. har forsøkt ett par metoder, men ikke vært flink nok til å holde meg til en metode lenge nok til å få noen resultat :S Litt typisk Oona det da.

Stå/dekk under marsj er fortsatt veldig ustabil. Vet ikke helt om det finnes noen smart måte å fikse dette kjapt på, men jeg har en plan om å ta en delvis «mannekeng». der jeg går i en trekant og kommanderer stå og dekk annen hver gang. Må på ett eller annte vis få henne til å bli flinkere en Choco til å HØRE ETTER hva jeg sier 😛

Ingrid lånte Poppit også. Hun hadde lyst til å prøve å shape inn «tråkke på kloss» med henne, og se hvordan det er å trene med en annen rase (hun har Vorsthe) tror ikke hun ble skuffet 😉

Blir nok litt stille treningsmessig i bloggen her de neste dagene. Vet jo ikke helt når Choco får valpene, og da må jeg gå her hjemme å være barnepike 😀 Men så fort bamsemumsene har kommet, og jeg vet Choco klarer å ordne opp med de selv, så reiser Poppit og jeg på trening igjen 🙂

Tada 😀