Lp stevne på Elverum

Grunnet konkurranse abstinenser fra min side, bare måtte jeg melde på stevne. Og vi valgte Elverum- og kl 2. 😛  Visste jo vi hadde knapp tid etter opprykket i august, men den som intet våger intet vinner 😉
Nå vant vi ikke da- men det var fin fin trening.

Dagen ble litt rotete og ikke helt som jeg hadde håpet, men man lærer av slikt også 🙂
Vi hadde oppmøte kl 09- og klasse  2 var annonsert etter Elite som skulle åpne ballet. I Elite var det kun 1 deltager, så det skulle gå kjapt. Vi fikk så vite at klasse 3 skulle gå før klasse 2- ok- da var det bare å slappe av- hunden var luftet og kunne ligge litt lenger i bilen. Da Eliten var over, og jeg var påtur til å rusle rundt litt for å titte, så ble plutselig klasse 2 ropt opp :O

Det var da som svarte !! *løpe til bilen og hente hund* varme opp litt og stille seg opp.  Slikt er ikke pent altså- slike overraskelser for litt smånervøse førere er drepen 😛

Poppit la seg kjapt og pent ned- og lå ca 45 sekunder 🙁 Da hadde to hunder forsvunnet fra dekken, og hun ble nok litt usikker på hva som skjedde- og satte seg opp. Der satt hun hele tiden ut- Får se det positive i det – Fellessitten er i boks 😉

Fri ved foten gikk veldig bra første halvdel, men så klarte jeg det kunststykket å tråkke på poten til Poppit. Hun skrek til, løp ut til siden og brukte litt tid på å komme skikkelig inntil igjen.  Jeg vet ikke poengsummene – da jeg reiste før premieutdelingen,som først var etter alle klassene- men tror det var 7- 7,5 eller noe.

Dekk under marsj har vært såå bra på trening- men i dag ble det en knall fin stå 🙁

Før innkallingen skjedde noe rart- Av en eller annen grunn så nektet Poppit å komme inn på plass. Ett eller annet med plassen jeg sto på var enormt ekkelt. Jeg måtte flytte meg og hun var ikke spesielt happy for å sitte der heller :O

Innkallingen var ok, med superfart, men måtte hjelpe til med håndtegn for å få henne til å stoppe. Stå under marsj som jeg hadde planlagt å ha håndtegn på bare ga jeg F. i, og tok uten håndtegn- og jenta sto så fint atte 😀

Apporten var veldig flott- men tror vi måtte ha en dobbel kommando!! Jaja de siste dagers trening MOT tjuvstart har visst fungert 😉
Kjegla ble helbom. Poppit virket ikke til å være helt på nett, og fikk ikke fokusert ut mot kjegla- hun tenkte hinder tror jeg og ville løpe den veien…  Dessuten så sto vi i nærheten av den ekle plassen.

Hoppet gikk også veldig bra- men jeg plasserte oss litt nærme hinderet så farten ble ikke så bra. Og også her måtte hun ha 2 kommandoer ?!?!?!
Avstands kommandoen var igjen en fin øvelse, men dessverre en dobbel kommando på siste neddekk.

Tilsammen fikk vi 116,5 poeng og ble nr 3 av 5. Ikke så ille det egentlig-

Ble minnet på i stad hvor ung og uerfaren Poppit egentlig er. Siste helgen i Mai gikk vi lp kurs, og det var først der jeg forsøkte å sette sammen ting til noe fornuftig. Hun kunne veldig få hele øvelser (om noen!) og klarte ikke bronsemerket (røk på enkeltdekk) resten av øvelsene var bare flaks med endel ekstra tegn og hjelp.  At hun 3 mnd senere konkurrerer kl 2 med et ok resultat er i mine øyne ganske bra 🙂 Flinke Poppiten min det 😀

Vi tar opprykket til våren vi 🙂

Tada 😀