Poppiten

I dag var det kun Poppit som fikk trening. Jeg reiste nedi sentrum – til «kalvelykkja» og trente lp en times tid. Var innom alle kl 2 øvelsene.

Hun var litt rufsete i starten- slik hun alltid er egentlig. Hun må ha endel oppvarming før hun går bra.

Vi gikk litt FvF- Hun er fint med og holder stort sett god kontakt og henger fint med i vendinger osv, men noen ganger faller hun bittelitt ut. Men men- dette blir bare bedre og bedre med tiden 🙂

Dekk under marsj var helt suveren i dag. Tok vel 3-4 stk i løpet av treningen og de var perfekte hver gang. Og også oppsittet var bra de gangene jeg gjorde det.

Innkallingen er ganske bra- Hun har en tendens til å hoppe ett par tre skritt før hun stopper. Men så kommer hun i stor fart også- så litt tid må hun få på seg.

Stå under marsj ble stå alle gangene i dag 😀 ingen forsøk på dekk. Jeg brukte litt ekstra hjelp på den første, men resten var helt uten hjelp. Rå flinke Poppiten altså 🙂

Ruta begynner virkelig å ligne noe nå- Hun løp kjempe flott ut på alle komandoene fra alle retninger og selv om jeg flyttet ruta. Jeg vet jo det er «kjegle» i kl 2 -enn så lenge iallefall. Men det er jo bare å fjerne 3 kjegler- så har vi det 😛 Det eneste «problemet» i dag var at hun enten setter seg eller dekker om jeg venter litt for lenge med belønning eller innkalling, men etter noen repetisjoner så ble det MYE bedre.

Hopp over hinder med sitt, gikk som en lek. Nydelig ut, flott sitt på andre siden og fint inn på plass.

Apporten var også meget bra 🙂 Kunne kanskje ønske at hun holder farten oppe bittelitt lenger før innsitt, men hun er litt vanskelig på dette området. Belønning med f.eks ball bak fungerer dårlig da Poppit ikke vil ha ball/kong når hun alt har apporten. Som jeg har nevnt tidligere- Poppit skal ha den tingen som er i munn der og da…. Så kaster jeg ball så løper hun bare halv hjertet etter og om hun i ren refleks  spytter apporten bråsnur hun å henter den igjen.. Skal forsøke litt stor godbit her, å kaste den bak for å holde oppe farten helt inn. Vi ha noe hun ser godt.

Avstands kommandoen var en innertier !! Fra 7 meter har hun kjappe oppsitt/ neddekk og ikke en mm framdrift. Herlig 🙂

Vi avsluttet med litt nesetarget og fram i line. Selvsagt glemte jeg igjen nesetargeten min på Hundorp søndag (og kan sikkert se langt etter den nå 🙁 ) så jeg måtte bruke en strømstolpe. Men det fungerte helt fint det og hun dytter så fint på den med nesen, og går sikkert en 10-15 m fram i line mot den fra flere forskjellige retninger. Dette tror jeg blir bra etter noen treninger.

Jeg tok også en enkelt dekk i 3 minutter med skjult fører. Hun la seg over på skinka, men ellers lå hun helt rolig 😀

Rett å slett en fantastisk trening der alt bare går som på skinner. Veldig artig !!

Tada 😀