Lydighet og tur

I dag var vi på otta en tur for å trene lydighet sammen med Ingrid og Baiaz.

Poppit var litt skrullete i dag,  jeg tror hun hadde hode fullt av fluer eller noe. Ukonsentrert, og synes det var helt ok å bare forsvinne midt i en øvelse. Hun har funnet ut at innkalling gjerne gjøres med  stå- så hvorfor vente på beskjed 😉 Hun visste ikke helt hva apport var for noe, og å vente på kommando er oppskrytt 😛 Men å hoppe ja DET er kult- fram og tilbake- mange ganger.

Skulle trene dekk under marsj, men det glemte jeg visst. Men vi fikk da trent både rute, hopp med og uten apport, innkalling med og uten stå. «fellesdekk» glemte jeg visst også- Grrr

Choco fikk trene litt rute dirigering, kryp, fram i line og framsending, hals (som bare ble rot) hopp over hinder med og uten apport. Metall apport og FvF.

Det ble litt varmt for jentene, så øktene ble korte, og vi drev vel ikke på lenger en 1,5 time inkl pauser. Vi avsluttet med å la voffene springe litt sammen..

Så reiste jeg opp på fjellet- Mysusæter for å lete etter Yanky, sammen med Åse og Orkana. Yanky har har vært borte siden tirsdag. Det har vært lett over alt i området han forsvant, politiet er informert, de har nevnt han på lokal radioen, lapper er hengt opp, og beskjed er gitt til alle steder der mange turister/tur gåere er innom. Og eneste observasjonen av gutten er fra tirsdag ca 30 min etter han ble borte- da var han og hilste på noen menneske utenfor Rondane Spa. Etter det er han som sunket i jorden 🙁

Åse og jeg ruslet vel 1,5 time innover til Ranglartjønn og tilbake uten å se noe som helst.  Hva mer kan man gjøre? Rondane er STORT og han kan ha gått på tusenvis av stier/veier og uten en eneste observasjon så er det umulig å vite hvor man skal fortsette å lete… *SUKK*

Men pent er det i fjellet uansett…