Trening x 3

Først må jeg begynne med filmen fra skytingen. Første skuddet ble ikke med, men de tre andre er med.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hF30G0xbx3E]

Lørdag var vi på Hundorp på Lp trening. Vi var 3 stk. Anneke og jeg hjalp hverandre med gjennomkjøring av hendholdsvis kl 1 og kl 2. Lobke gjorde veldig mye bra, og om hun kan gjøre det slikt på konkurranser, så sitter nok snart opprykket til kl 3 !!

Poppit fikk ALT ALT for liten oppvarming og det ble endel surr. Så da vet jeg det- Poppit må ha mye oppvarming før fluene er ute av hodet. Og jammen kan de finne på å komme tilbake da også. Hihi

Choco fikk litt småtteri- Apport over hinder bl.a. Hun har veldig lett for å ha mye formeninger om når jeg skal belønne, og slipper derfor gjerne foran meg- Men forsøk nr 3 ble bra, så da får vi håpe hun husker at det er slik det skal være.

Vidar hadde med seg valpene til Leah, og du og du for en gjeng med søte småtasser! Ja selv om de ikke var så små at det gjorde noe. hihi

Søndag hadde vi en super bruks trening på Randsverk, sammen med Berit, Kjersti, Andrine (9 år) og Tom Daniel (13 år)
Vi koste oss ute i flere timer, og vi fikk gått 5 spor, rundert med 5 stk samt feltsøk med 1. Effektive ja !!

Poppit fikk flere slag. Hun fikk helt ny figuant i dag, og slik det ser ut nå, så har hun ingen problemer med hverken det, eller nye plasser- ei heller kombinasjonen av de to. Så jenta mi har virkelig kommet mange steg videre !! Hun slet litt med å løpe ut på ene siden på ene slaget- Påvirkningen i form av at Berit ble igjen i skogen på andre siden ble litt for stor. Men med en liten påvirkning fra figurant, så kom hun seg ut! Kjempe flott jobbing av figurantene 🙂

Hun fikk også et spor som ble rundt 2 timer gammelt. 200 m langt i vekslende terreng. Bl.a så krysset hun en liten bekk, en myr og en litt bredere (men grunn) bekk. Absolutt INGEN problemer for jenta. Vi gikk uten sele- kun med halsbånd. Rett å slett fordi jeg tror avskyen hun har mot seler forstyrrer henne mye. Snåle dyret!!
Choco fikk et spor lagt av Tom Daniel, Vet ikke hvor langt det ble, men en 2-300 meter tipper jeg. Og hun fikk en kraftig påvirkning i form at gutten og pipeballen gikk ut rett før oss og la seg i slutten. Choco gikk et meget bra spor, og draget i lina økte og økte jo nærmere slutten vi kom. Gjett om jenta ble lykkelig over å finne Tom Daniel i slutten !
Vi avslutten treningen med at Tom D. fikk rundere med Choco. Ett tomslag + funn (i form av meg) Choco meldte fint på meg, men ville også «levere» meg meldingen, så de måtte rope henne inn. hihi Artig med litt forandringer.
En kjempe fin trening i hyggelig selskap 🙂 Link til alle bildene fra treningen er
her:

Mandag var vi på Åsen på rundering og spor- igjen 😉

Vi hadde med oss et nytt «medlem» av Gd-Hondein– nemlig Ingrid og Baiaz. Baiaz gikk sine første 3 spor, og han er virkelig et naturtalent 🙂
Poppit fikk to funn, også trente vi litt melding. Må virkelig ta tak i det og generalisere det skikkelig. Hun er kommet så langt nå, at det å gå rett i belønning er unødvendig.

Choco fikk også to funn. Og du og du for en fart det var i de små bena i dag. Hun virker veeeldig daff for tiden hjemme, men tydligvis bruker hun rasens «Av/på» knapp på en super måte- for hun var veldig PÅ i løypa.
(bilder kommer)

Det bla lagt ut et spor til poppit før treningen, men det ble litt i vanskligste laget. Vi forsøkte, men det ble masse forstyrrelser (meldings trening- hun så figurant gå ut, bildører som slo, bjeffing, latter og prating) så jeg stoppet henne etter ca 1/4 av sporet.
Hentet heller Choco, enda andpusten etter runderingen 😉 og tenkte av vi får prøve. Og Choco løste oppgaven veldig bra !! Litt surr der jeg tok Poppit av, men hun kommer seg videre og går veldig bra. Hun markerer nok pinnen, men så lite at jeg ikke fulgte opp. (virkelig noe vi snart må ta tak i !!!) Og finner kongen i slutten. Vi koser oss med jakt lek, og vips så kastet jeg bort kongen. Jeg «tror» jeg vet hvor den er og Choco søker som bare det- men tilslutt så gir jeg opp og lar henne heller tro hun finner den. Tor Olav henter Andy- og sier søk- og etter noen sekunder finner gutten kongen- BAK der jeg sto da jeg kastet !!! Dæven så flink jeg er til å kaste da 😛 Jaja Andy fikk iallefall bevist han kan dette 🙂

Tror jeg har glemt å fortelle at Poppit’s søster Maya er HD/AA fri! Gratulerer. og Labbe’s søster Blue er øyelyst fri. Nice !! Choco’s søster Vilja har fått sitt først Cert på utstilling- Grattis ! Og sist men ikke minst- Choco har gitt meg det første positive tegnet på at hun er drektig :))))

Tada