HundetreningTorsdag hadde vi en fantastisk runderings trening på Åsen. Vi var 4 stk, inkludert en helt ny figurant. Poppit var først ute av mine, og hun fikk hilse på 2 figuranter på midtlinjen og fikk se de gå ut på hver sin side- Ikke langt- og de var synlige. Vi forsøkte et nytt opplegg som Tor Olav hadde hørt om fra Berit, mens jeg var på ferie. Poppit løp ut til figurantene og hele jenta lyser av glede     Først til den nye figuranten, så en flyer rett over til den andre fig’n. Mens hun var hos figg nr 2, så gikk første fig lenger inn og fram i skogen, så da Poppit var ferdig hos figurant nr 2 så ble hun sendt rett over til andre siden igjen, og dette gjentok vi flere ganger til figurantene var godt ute på 50 m. Jeg aner ikke hvor mange slag det ble, men det ble endel    

Det er artig å se hvor mye Poppit har forandret seg på disse ukene vi har fått trent med andre. Tror mye av hormonene har lagt seg nå, og hun har fått masse positive opplevelser (uten press) fra fremmede, og man ser at jenta nå synes klapp og kos av fremmede er ok- ja det ser faktisk ut som om hun nyter det   Hun er fremdeles litt vàr på kroppsspråk, men om menneskene oppfører seg så gjør hunden det også   Den fremmede fig’n tok også ett par tannvisninger og det gikk kjempe fint. 
Choco fikk 2 funn, der den ene figuranten lå under teppe. Første gang med skjult figurant , men det gjorde ikke noe forskjell for brunbjørnen min.

Fredag gjorde vi ikke noe egentlig, Choco fikk bare to korte blodspor lagt på andre siden av veien her. De var 100 og 150 m lange og lå i bare 7 timer. Fokus var startene. La ut litt godbiter i starten, og også noen få gjenstander. Etter tips fra Åsta, så tror vi at Choco synes blodsporet er litt «kjedelig» og at det er grunnen til at hun surrer litt i starten. Iallefall så var det ingen nøling på disse to sporene. Hun mistet en boks med godis, men plukket resten og går på helt fra 1.m. Skal få lagt ut ett par til snart, som får litt lenger liggetid, så får vi se om det va alderen på sporet som var avgjørende- eller godisen   


Lørdag reiste vi til Hundorp for lydighets trening. Jammen ble vi ikke 4 stk der også. Kjempe bra !!
Poppit fikk kjørt igjennom deler av kl 1 programmet samt at hun stjal metall apporten fra Anneke. hihi 
Vidar tok ett par tannvisninger som igjen gikk kjempefint. Hun vil gjerne reise seg fra sitt, og selv om det ikke er optimalt, så er ikke det noen krise. Vi begynte såvidt med både «gå foran i line» og budføring. Budføring er jo bare superkult -hilsen Poppit. Vil jo selvsagt ta litt tid før komandoen sitter, men hun kommer fint inn på plass hos figurant- og selv om hun forsøkte å tjuvstarte hos Tor Olav flere ganger på første økt, så kom hun fin inn igjen. Forsøk nr 2 var uten tjuvstarter, og Tor Olav avsluttet med en real lekeøkt med kongen   


Choco trene jeg litt småtteri fra kl 3. Synes vel ikke Choco er helt på hugget for tiden, men hun har vel litt andre ting å tenke på regner jeg med… Hihi 

I dag skal vi på spor trening. Skal prøve å overtale Tor Olav til et lite forfølgeses spor til Choco, også skal Poppit få fremmed spor   

Tada