Skogs spor og felt

Jeg sliter litt med formen etter konfirmasjons helgen, så selv om lysten har vært stor, så har energi nivået ikke vært på topp. 🙁
Men i dag fikk jeg Helge til å gå ut spor for oss, og da ble det straks litt lettere å komme seg ut 🙂 Takk takk!

Han la et spor i skogen «vår» her i baksida- som nå er uten snø !!!! Det ble ca 500m langt med 2 vinkler og 3 pinner + kong.  Og det lå vel i ca 1 time. Endel sidevind.
Starten går helt supert, og 1. pinne plukkes uten problemer. 1. vinkel og pinne nr 2 går også helt etter planen. Det jeg synes er litt rart- og som får meg til å fundere er at pinne nr 2 var stor-«sluttpinne stor». Så da begynner jeg å lure på om vi gikk over pinnen i midten og at den store egentlig er nr 3.. Hmm Men men vi fortsetter og Choco sporer ivei. Merker Choco er av sporet ett par ganger, men det tar ikke mange sekundene før draget i lina er som normalt- Etter siste vinkel stopper Choco flere ganger og ser på meg før hun fortsetter.. Snåle greier. Nå som jeg vet at den store pinnen IKKE var sluttpinnen (Helge rotet litt), så er det fullt mulig Choco markerte den siste pinnen, men det fikk jeg ikke med meg- jeg trodde jo hun hadde gått over den midterste pinnen… Men iallefall, kongen ble funnet uten problemer og noen ganger må man vel bare regne med at ikke alle pinnene blir med hjem:P
Er uansett fornøyd med måten Choco løser det å gå spor av en annen sporlegger en meg- jeg kan jo telle på 1 hånd hvor mange ganger jeg har fått andre til å legge ut spor for oss. Dessuten er Choco i full løpetid, så litt ute av balanse er nok jenta.

Etter sporet la jeg ut et lite felt til henne. 50 x ca 7 -8 m ble det. Brukte et ferdig oppmålt område fra i fjor, men brukte bare halvparten av bredden siden det er første feltet i år.
Tråkket over og la ut 2 gjenstander, mens Choco satt å så på. 1 på 50 m og en på rundt 10 m.
Choco løp fint ut og fikk nøkkel reimen min i nesa med en gang. Fikk ikke lokalisert den med en gang, så hun lot den ligge og løp rett ut på 50 m, var en liten avstikker utenfor feltet, men snudde på plystresignalet mitt. Fant så fleece fletten og kom rett inn på lass. Litt slapp avlevering, men pytt sann. Sendt ut igjen og hun løp rett ut til gjenstanden på 10 m, fant den fort og inn på plass. Flink jente det !!
Hun har tydligvis ikke glemt felt treningen fra ifjor. Supert 😀