Jorde spor

I dag- eller i kveld heter det vel, gikk Choco og jeg spor på et jorde ikke langt fra hjemme. Planen var å først sjekke skogen «vår» her i baksida, for så å evnt reise til Sjoa hvis det var for mye snø her. For mye snø var det i skogen her, men et jorde nesten snøfritt ble for fristende, så da ble det jordespor på oss:)

Jeg hadde bestemt meg for å legge en liten utfordring for klumpen. Bare for å se hvordan spor formen ligger an 🙂 Ca 800 m med 8 pinner (inkl slutt pinne) og kong i slutten. Og hmmm endel vinkler- mellom 8 og 10 stk tror jeg. Liggetid ble bare 30 minutter- kjedelig å vente jo 😉

Starten av sporet

Du og du som denne jenta går spor !!!! Og du og du for en teit eier hun har !!! 😉
Starten er excellent, -første og andre vinkel går supert + pinner plukket og avlevert. Ved 3. vinkel, vinkler Choco opp mot start punktet og dit hadde jeg jo selvsagt IKKE gått !! Trodde jeg :S Så jeg holder jenta igjen, hun starter å søke rundt etter sporet, og igjen vil hun oppover… Enden på det hele er at jeg tar henne tilbake til der jeg visste sporet gikk (spor i snøen)

og vi starter på nytt. Choco er litt oppgitt, men snuser seg sakte frem, og igjen går hun oppover. Da tenker jeg som så at jaja sporet er jo ødelagt allikevel. Så jeg følger etter og etter 10- 15 meter finner hun en pinne ! Er det virkelig mulig å være så teit. Grrr den klassiske «stol på hunden» burde vært banket inn i skallen min.

Vi sporer videre, og klumpen går kjempebra. Litt rot i vinklene, men Choco sirkler seg fort inn igjen, og da mener jeg fort, sirklingen foregår i galopp!  Hun plukker pinner etter pinner 😀

Kun 1 pinne går hun over og det er vel min feil det å- litt slapp linebruk og Choco går litt fort, og misser pinnen som ligger i snøen.


I slutten ligger som seg hør og bør en stooor pinne.

Og enda litt mer i slutten ligger selvsagt den røde fiiine kongen ! Og da er lykken fullkommen.

Sett bortifra min flause er jeg super fornøyd. Choco har ikke gått mange jorde spor i sitt liv, men løser det veldig bra (så vidt jeg kan bedømme da- jeg er jo ingen ekspert :P)

Hun gikk ett lite spor etterpå på kun 100m, ca 1 time gammelt. Ingen problemer- pipeballen ble kjapt funnet.