Lp trening

Egentlig så burde jeg vel blogge om forrige brukskonkurransen vi deltok på, men njæ- har ikke lyst 😉
Vi ble sist av 6 deltagere med 0 på sporet (fordi vi brukte 2 minutter over max tid- men fant 3 av 4 pinner..) 8,5 på feltet og fine poenge rpå lydigheten, men 0 på fellesdekk……

Men altså- nå er det nye tak for å forsøke å få opprykk til klasse 2 lydighet før vinteren (Y) Så dagens lydighetstrening:

Zök og Taco + Choco var de heldige som fikk være med i dag. Zök fikk gå igjennom klasse 1 øvelsene, og vi ser lett hvor bristene er- stort sett alle steder ?
Men værst er avstanden, ruta og oppsitt/neddekk. Det varierer VELDIG i kvalitet/utførelse. Så nå skal det terpes på dette 
Også ble alt veldig vanskelig når jeg brukte FOT-app’n 

Taco fikk gå litt av klasse 3 programmet. Apporten er jo vanskelig å få til rett siden jeg må legge ut selv, men pytt- hun begynner å få forståelse for øvelsen, må bare ha ca 100 treninger til før det sitter  Jeg har byttet kommando på ruta, og rett å slett stjålet ut kommandoen på framsendinga i bruks..?
Choco var med på fellesdekk med Zök, litt rutesending og godbitsøk 
Filmer av de to yngste.. Taco sin er stort sett slik det var på forsøk 1- mens Zök måtte prøve noen ganger på avstanden for å få ting rett (høre etter, vente på kommando, og også reagere når kommandoen da kommer  )