J-kullet

10 Valper født 4 JULI 2018

«EGON»

Mia fikk 4 Juli 10 valper. 7 hanner og 3 tisper. De kom i fargene Sort/hvit, Sort tricolor, Rød tricolor, Red merle/hvit, Red merle hvit/tan og Blue merle/hvit. Alle har lang hale.
Alle valpene har nye hjem 🙂

Uno
Mia

 

Far: KORAD SPH III Maibe Tails Uno Mor: NVCH AD BH Give-Me Sugar Kicks av Aussieboxy
HD/AD: FRI
Øyne: Fri
Korrekt fullt tannsett
Sort tricolor, Lang hale
DNA: MDR1 fri via foreldre
Mentaltestet (Mh og MT)
Titler: KORAD SPHIII
HD/AD: FRI
Øyne: Fri
Korrekt fullt tannsett
Red Merle og hvit, lang hale
DNA: DM/ hsf4/PRA/CEA/MDR1: Fri
Mentaltestet (Mh)
Titler: BH, AD og Norsk Viltspor Ch
Stamtavle til kommende kull

Far: Uno er en vakker bygd moderat hannhund. Spesiell med sine sorte/brune flekker i de hvite tegningene. Han er en sosial og trivelig gutt, med masse motor og en hel del egne meninger. Har konkurrerer i høyeste klasse spor, og har certpoeng- han har også gjennomført den svenske KORAD mentaltesten + ekstriørbeskrivelse med flotte poenger. Han har også førstepremie i klasse 1 lydighet. Trener i tillegg Nosework, og også patruljesøk

Mor:  Mia er nå en voksen dame, men er fremdeles klovnen i huset og frøken personlighet. Hun blomstret sent treningsmessig, men har selv med lite trening og få konkurranser fått med seg endel.
Hun ble rask viltspor champion- fikk opprykk til klasse 2 lydighet, har gjennomført RIK ferdselsprøve og utholdenhetsprøven. Hun har startet i gjeterhund konkurranser (ASCA, ku og sau) går Rally lydighet klasse 3 samt at hun i 2016 fikk opprykk til C spor. Men andre ord en MEGET allsidig dame.
Hun har ett positivt syn på livet, er vimsete, men  konsentrert, elsker å jobbe, liker å lede an flokken på tur, synes det er kult å sykle (ehh løpe ved siden av ja..) Hun har bittelitt stress, men ikke verre en at jeg som hater det, fin klarer å trene henne 😉 Hun har fin lek, elsker godbiter, har et godt språk og er grei med andre hunder. Mia varsler når det kommer besøk, og hun er ikke super sosial mot fremmede her hjemme, men er veldig omgjengelig ute på konkurranser og stevner  😀
Hun hadde sitt første kull i fjor, og alle tilbakemeldingene fra valpekjøperene er positivt- Miljøsterke, leke og jobbeglade valper med glimt i øyet!

——————————————

Vi ønsker valpekjøpere som har ett mål med sitt valpekjøp. Vi ønsker at valpene kommer til aktive hjem, der de får psykisk og fysisk stimuli. Jeg ser helst de kommer til konkurransehjem, MEN først og fremst til eiere som har planer om å trene hunden i en eller annen sport- jeg selger de IKKE kun som tur hunder!
Valpene selges ikke etter farge, men etter temperament og egenskaper.

Begge foreldrene har gjennomført sine mentaltester- men Mia fikk 5’er i ruten med skudd. Ikke det optimale, men hun er ikke skudd/lydberørte i det daglige, og har hørt skudd i etterkant av prøven uten å være berørt, så jeg valgte å se bort i fra skuddresultatet- Far til kommende kull, har bevist han er skuddfast både på tester og konkurranser..
Om du som potensial valpekjøper KUN ønsker en hund å starte å brukskonkurranser med, der en 100 % skuddfast hund er påkrevet, så synes jeg det er viktig å informere om Mia’s resultat, slik at man kan ta ett veloverveid valg.
Om man er fleksibel i planer med valpen, så burde ikke test resultatet til Mia være ett hinder..


 


Hannhunder


Tisper


Hannhunder


Hannhunder


Tispe og hannhund

Ta kontakt om du ønsker en ny trenings/ konkurransekompis 😀

VI ØNSKER FÔRVERT/DELEIER se egen side under VALPER fanen øverst på siden Vi forventer aktive valper med god motor og arbeids glede. De søker eiere med intensjoner om å trene regelmessig  og som har en plan med valpen. Noen som vil prioritere hundetrening, gå kurs og utvikle valpens medfødte egenskaper. Konkurranse interesse er en fordel, men ingen krav- men du må ønske noe mer enn bare turvenn/ren familiehund 🙂
Disse valpene vil passe til hundesporter som lydighet, agility, og bruks mm.

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Det er viktig at kommende valpekjøpere har satt seg inn i hva det innebærer å eie en Aussie som er avlet til brukshundarbeid.
Ønsker du en lettlært, energisk og treningsvillig Aussie så kontakt oss gjerne for mer info. Vi har alt fått noen henvendelser så det kan lønne seg å være tidlig ute: oona(at)aussieboxy.com


 

——————————————————————————————————————————————–

Kommentarer er stengt.