Dessverre ingen valper i Mars 2020

 


Capo

Taco


Etter litt frem og tilbake falt det endelige valget på en eldre herremann til Taco sitt første kull. Jeg er veldig for å bruke eldre hanner i avl, mye fordi man da vet mer om helsesituasjonen både på hannen selv, men også på eventuelle avkom.

Capo er 10 år, han er Norskfødt, men bor i Sverige. Han har ikke blitt konkurrert veldig mye med, men han har 2 pr i lydighet kl 2, og også godkjent C-spor- og gjennomført en flott Mh. Han har 2 kull fra før.

Taco er 6 år, og hun har konkurrert i lydighet, bruks, Rally lydighet og Nosework. Hun er mors lille øyesten. Hun er en «workaholic» og ett lite lekemonster. Dere kan lese mer om henne på hennes egen side.

Dette er ett kull der fokus er å produsere hunder som vil egne seg til all slags hundesport. Og også denne gangen selger jeg KUN til eiere som først og fremst kjøper seg valp for å trene, dvs gi hunden mental trening i form av lydighet, bruks, nosework, agility, rally eller en eller annen hundesport- hva- spiller ingen rolle, det viktige er at de blir trent skikkelig og regelmessig. Konkurransemennesker blir foretrukket, men ikke ett «must»
Foreldrene er DNA testet slik at vi er sikre på at valpene ikke kan utvikle MDR1, CEA, PRA, HSF4 eller DM.

Vi håper på alle farger og korte/ lange haler

Far: Skogstrollet’s 12 Wicasayata Mor: Highway 2 My Dreams av Aussieboxy
HD/AD: FRI
Øyne: Fri
Korrekt fullt tannsett
Farge: Blue merle hvit/tan 
DNA: DM: Fri

 

Mentaltestet: Mh
Titler: SPH1

HD/AD: FRI
Øyne: Fri
Korrekt fullt tannsett
Red tricolor, 3/4 hale
DNA: HSF4/PRA/CEA/MDR1: Fri DM: bærer
Mentaltestet (K-test/ Mh)
Titler: BH N RLCH RLIII S1-k S1-I, 

Stamtavle

 
Mer bilder/info om Taco finnes på hennes egen side.

Sabine’s egne ord om Capo:
Capo är en väldigt nervfast hane, stabil, orädd och nyfiken och även han besitter mycket samarbetsvilja och will to please. Han tävlas i lydnad och brukspår. Capo har ställts ut ett fåtal ggr med Excellent som resultat, snygg och välbyggd som han är. Vi har inte haft möjlighet att utveckla honom i vallet (gjeting) men det vi har sett av honom är att han har fin djurkänsla, är schysst mot djuren, besväras inte av trånga utrymmen och utmanas han backar han inte i första taget men sköter allt på ett snyggt och schysst sätt. Capo är väldigt social, men aldrig påträngande och säker i sig själv med möte med folk. Han vaktar hemma men aldrig i onödan.

——

Jeg  ønsker å sette ut ei tispe på foravtale.