Valper

Pizu x Taco

Pizu 21 mnd Taco sommer 2018

I 2019 kommer endelig kullet jeg har planlagt og ventet lenge på.

Om alt går som planlagt blir Taco mamma til sitt første kull sommer 2019.
Hannhunden jeg har valgt, har mye av de samme egenskapene som henne, og jeg føler de passer veldig godt sammen. De er flotte arbeidshunder- de er hva jeg kaller «lekemonstre»- de er aktive og intense. De er enkle hunder å leve med, uten unødvendig stress, veldig førerfokusert, og har mye såkalt «will to please» Det finnes vokt i moderate mengder av hus/hjem. Men ingen resursforsvar av mat/leker eller bil/ting.
De krever ganske mye mentaltrening gjennom uken for å være fornøyde, men selvsagt klarer de mange rolige dager også- men ikke dermed sagt at de liker det 😉 Begge foreldrene har også gjeterinstinkt, selv om Taco ikke har noen bevis på det utover ett kurs som unghund.

Masse (for meg) nye og spennende hunder i stamtavlen hans, samtidig som det også er litt av det jeg kjenner fra før. Mange flotte arbeidshunder! Pizu har en bror som er redningshund i Finland, søsteren konkurrerer lydighet i Polen, og mor er både Finsk Lydighet/og gjeterhund champion- for å ha nevnt ett par 😀
Dette kommer til å bli ett kull der fokusen er å produsere hunder som vil egne seg til all slags hundesport. Og også denne gangen selger jeg KUN til eiere som SKAL trene, dvs gi hunden mental trening i form av lydighet, bruks, gjeting, nosework, agility, rally eller en eller annen hundesport- hva- spiller ingen rolle, det viktige er at de blir trent regelmessig. Konkurransemennesker blir foretrukket, men ikke ett «must»

Vi forventer alle farger og korte/ lange haler

Far: BH, PAIM1, RTK1 Shepmate’s Clever Ace STDs Mor: BH N RLCH RLIII S1-k/I Highway 2 My Dreams av Aussieboxy
HD/AD: FRI
Øyne: Fri
Korrekt fullt tannsett
Blue merle hvit/tan, Lang hale
DNA: PRA/CEA/HSF4/DM/MDR1: fri
Mentaltestet:
Titler: Ferdselsprøve, Rally og gjeterhundtitler
HD/AD: FRI
Øyne: Fri
Korrekt fullt tannsett
Red tricolor, 3/4 hale
DNA: HSF4/PRA/CEA/MDR1: Fri DM: bærer
Mentaltestet (K-test/ Mh)
Titler: Ferdselsprøve, Rally Champion og Nosework titler.

Stamtavle(kommer)

 

Her er link til Pizu sin egen side hos oppdretteren Shepmate’s i Finland og Bilder/info om Taco finnes på hennes egen side.

 
Bilder av Ninni Koso

 

Jeg  ønsker å sette ut ei tispe på foravtale.

Kommentarer er stengt.