Taco

NRLCh BH RL III

Highway 2 My Dreams av Aussieboxy

20160325_112142

F.dato:
Kjønn:
Reg.nr:
Farge:
Høyde:
Hale:
HD:
AA:
Øyer:
DNA tester:
13.04.13
Tispe
NO39319/13
Red tricolor
48 cm
NBT 3/4
B
A
Fri
MDR1: Fri. Katarakt(hsf4)/PRA/CEA: Fri via foreldre

Taco, Tractoren, Turbo Tractor, Lekemonsteret, galemathias, ja kallenavnene til denne jenta er mange!
Taco kom inn i livet vårt som eneste tispa i Choco sitt siste kull- En knallsøt liten frøken som hadde utrolig mange fascinerende uttrykk før hun ble voksen- for ja- denne ble også voksen så alt for fort.
Men vi har hatt det såååå artig i disse årene. Taco lærer VELDIG fort, hun er uten unødvendig stress, hun er «født med» kontakt med fører, elsker å leke, krever masse trening for å ikke bli en liten «pain in the a**» Har masse motor, og også evnen til å sove ett døgn om døgnet før var fylt av aktivitet. Kan ha rolige perioder, men hun setter stor pris på minst en liten mentaløkt i tillegg til fysisk aktivitet hver dag 😀
Hun er en knallfin lydighetshund, og har nå opprykk til Elite-
Hun konkurrerer i både spor og rundering og hun elsker ALT! Sporet er nok favoritten, slik som hos mamma Choco- og er nå i B-spor i NBF programmet.
I 2016 oppdaget vi dessverre en skade på Taco, og måtte derfor legge alt av skogsarbeid/hard trening på hylla. Vi vet fortsatt ikke om vi kan ta opp igjen bruks/lydighet, da hun fortsatt er til behandling.
Men hun er mye bedre, og vi har startet med mindre krevende trening, slik som Rallylydighet, og etter kun noen få konkurranser har hun fått tittel i klasse 3 og 2 x CERT i Eliteklassen.
Hun har såvidt møtt sau, og interessen er der. Hun har så langt vært rolig og fin, og viser instinkter, men noe mer har vi ikke fått utforsket gjeting dessverre. Hun har også bestått Ferdselsprøven og har tittelen BH, og vunnet en Nosework konkurranse.

Hun er ikke den mest kosete av hundene jeg har hatt, men elsker å legge hodet i fanget mitt å få klappet og klødd nakken/bak ørene, og kan ligge i armkroken i morgentimene <3
Hun er ikke så veldig opptatt av fremmede folk, men har du en Bounzer Kong og kan å leke med den, så har du en venn for livet 🙂
Om jeg skulle si noe negativt om Taco, så må det være at hun kunne vært litt tøffere eller hardere om du vil- hun legger ting litt for lett på seg, og det merker vi nå som hun er skadet- men uansett så er Taco en drømmehund for meg. Og så langt absolutt den beste hunden jeg har trent- hun har ALT jeg liker med en Aussie.

taco

img_4029

tacorew

taco2_5ar

taco_juli16

tacojuni16

Kommentarer er stengt.