Oona Bruun,
Sjolivegen 1583,
2676 Heidal
oona@aussieboxy.com
+47 905 28 436


Vi er en familie på 4 mennesker Helge, meg selv (Oona) og våre to gutter  Paal Marius (født 1994) Tom Daniel (født 1997) samt flere hunder av rasen Australian Shepherds.

De er fullverdige medlemmer av familien og koser seg i sofaen sammen med oss. Vi har også i perioder noen få hunder ute på foravtaler/ del eie. Hundene kan dere lese mer om på deres egne sider.
Det er nok jeg som har «skylden» for at vi har hunder. Jeg har alltid vært glad i dyr, og har tatt hjem mange slags dyr gjennom oppveksten. Alt fra frosker til små mus. Senere fikk jeg interessen for hester og i ungdommen hadde jeg til sammen tre stykker. Da jeg som 17 åring måtte selge den siste hesten min grunnet skolegang, kjøpte jeg den første hunden, en Schäferen-Felix. Vi har vært innom Boxer, før vi endte opp med den første Aussien i 1998.

Så møtte jeg Helge, og siden har den ene hunden etter den andre kommet til oss. Helge hadde nok klart seg med bare en hund, siden hans interesse for hund ikke strekker seg stort lenger en til sofa kos. Men siden jeg har interesser både innen LP, bruks og avl må stakkaren bare gi etter……

————

-Vi bor i en liten dal i Gudbrandsdalen, som heter Heidal. Drømmen hadde alltid vært et lite småbruk……..Dessverre fikk jeg aldri det, men bi har hus og stor tomt langt vekk fra det meste.. Vi har 30 mål til vår disposisjon, og skogen/fjellet som nærmeste nabo.
Vi flyttet inn August 2005